Dragomir e pro Borcea: “Vai de mama lui ce i-au făcut!”

Eduard Popa   
in Stiri sportive
05/02/2018, 18:15
Dragomir e pro Borcea: “Vai de mama lui ce i-au făcut!”

Fostul preşedinte LPF a lăudat calităţile de conducător ale Borcea: „Borcea a fost cel mai mare conducător pe care l-am avut eu în mandatul meu la LPF. El a fost şi conducător şi patron”, a spus „Corleone”.

Mitică Dragomir îl compătimeşte pe fostul preşedinte al lui Dinamo: „Bietul de el. Mulţi ani i-au dat aiurea şi lui. Se poate, dom’le, să dai atâţia ani de condamnare când Hoeness a făcut în Germania puşcărie acasă? Nu se poate, la noi puşcăria e condamnare la moarte! Borcea a fost operat de două ori la puşcărie. Vai de mama lui ce i-au făcut.”, a spus Mitică pentru Libertatea.

Cristi Borcea, aproape de revenire?

De altfel, Cristi Borcea este foarte aproape de o revenire în fotbal. Naşul său, Gigi Becali, a anunţat că Borcea se întoarce la Dinamo când va ieşi de la închisoare. „Am vorbit cu finul Borcea şi mi-a zis că a plâns de bucurie în urma unui sondaj de opinie a fanilor lui Dinamo şi o să intre în fotbal când o să iasă din puşcărie. A zis că o să se lupte cu mine, dar că va mai lua încă trei acţionari cu el. I-am zis că nu are cum să se bată cu mine. Borcea o să iasă mai devreme. I-au dat amânare şi peste două luni va ieşi. Va putea investi din sezonul următor”.

Mai mult, Gigi Becali susţine că Borcea va reveni alături de alţi trei acţionari, iar Gigi Becali crede că doi dintre aceştia ar fi Nicolae Badea şi Ionuţ Negoiţă, actualul finanţator al lui FC Dinamo Bucureşti. 

Ştirea MOMENTULUI

FCSB nu este interesată de Zahovic! “Nu se pune problema unei oferte”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.