Sport

Dragomir știe câți bani va lua Gică Hagi pentru tot ce are la Academia de la Ovidiu. „Asta e suma”

Dumitru Dragomir susţine că Gică Hagi ar putea lua un maximum de 50 de milioane de euro pentru Academia de la Ovidiu, inclusiv infrastructura de acolo.
15.02.2024 | 08:15
Dragomir stie cati bani va lua Gica Hagi pentru tot ce are la Academia de la Ovidiu Asta e suma
Dragomir știe câți bani va lua Gică Hagi pentru tot ce are la Academia de la Ovidiu. „Asta e suma”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gică Hagi şi-a dechis în 2009 Academia de Fotbal care îi poartă numele. A devenit rapid cea mai performantă academie din România şi în ultimul deceniu şi jumătate echipele de juniori ale Viitorului, actuala Farul, au câştigat sute de medalii.

Dragomir știe câți bani va lua Gică Hagi pentru tot ce are la Academia de la Ovidiu

“Regele” a construit de la zero un stadion la Ovidiu, acolo unde Farul Constanţa îşi dispută meciurile de pe propriul teren, baza de pregătire fiind una impresionantă, în care s-au investit mulţi bani.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a dezvăluit la MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ suma pentru care ar putea Gică Hagi să vândă tot la Ovidiu. Fostul şef al Ligii consideră că Academia Hagi valorează 50 de milioane de euro:

“Dacă pleacă Hagi de la Farul ce face cu investiţia? Nu pleacă niciodată. Absolut niciodată. Ce face cu banii lui investiţi în hotelul ăla, în terenurile toate, în stadion? Cine îi dă banii înapoi?

ADVERTISEMENT

“Eu aş da 35 de milioane dacă aş avea bani. Asta e suma. Dar cred că face 50 de milioane tot ce e acolo”

Dacă găseşte pe cineva şi vinde pe 25-35 de milioane… Nu face totul mai mult de 50 de milioane ce e acolo. Eu aş da 35 de milioane dacă aş avea bani. Asta e suma. Dar cred că face 50 de milioane tot ce e acolo.

Cum să plece Hagi de la Farul? Este viaţa lui. Aşa cum FCSB este viaţa lui Gigi Becali”, a spus Dumitru Dragomir la MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ.

ADVERTISEMENT

Gică Hagi cere ajutor: “Farul, dacă are pretenția să fie un club mare, trebuie să schimbe multe de anul viitor”

Farul Constanţa este campioana en-titre din SuperLiga. Gheorghe Hagi a câştigat al doilea său titlu în SuperLiga din postura de antrenor după succesul din 2017 obţinut pe banca aceleiaşi echipe, numită Viitorul la vremea respectivă.

În ultimele luni, Gică Hagi s-a plâns de faptul că are nevoie de parteneri potenţi din punct de vedere financiar pentru a putea face faţă la vârf în SuperLiga, cu granzii României:

ADVERTISEMENT

„Trebuie să reflectăm la ce vom face în viitor. Farul, dacă are pretenția să fie un club mare, trebuie să schimbe multe de anul viitor. Când faci sport, nu există noroc sau ghinion. Trebuie să fii cel mai bun, trebuie să muncești mult, să fii competitiv. Nu pot construi cu noroc sau ghinion.

Pe mine mă interesează că de la anul Farul trebuie să se gândească foarte serios la ce vrea să devină. Toată Dobrogea trebuie să se gândească că dacă vrea o echipă mare, trebuie să se schimbe multe. Începând cu mine”, a spus Hagi.

Dragomir știe câți bani va lua Gică Hagi pentru tot ce are la Academia de la Ovidiu

ADVERTISEMENT