Fotbal international

După Mihăiţă Neşu încă un fotbalist român a ajuns la Utrecht!

Dragoş Albu, căpitanul naţionalei Under 17 al României, s-a transferat prin intermediul fostului jucător al Universităţii Craiova, Ovidiu Stângă la fosta echipă a lui Mihăiţă Neşu, Utrecht
08.12.2017 | 14:39
Dupa Mihaita Nesu inca un fotbalist roman a ajuns la Utrecht
ADVERTISEMENT

Unul dintre cei mai promiţători fotbalişti din România, Dragoş Albu, căpitanul naţionalei U 17 al României s-a transferat în Olanda la Utrecht.  “E un băiat de mare viitor, am mare încredere în el. Chiar merita să semneze aici. Oricum e un transfer ieşit din comun pentru că Utrecht nu face astfel de mutări. Dacă l-a semnat înseamnă că merită din plin cei 3 ani de contract care i s-au oferit”, a declarat Stângă pentru GSP.RO

La rândul său, managerul tehnic al olandezilor de la Utrecht, Erik ten Hag a vorbit şi el despre transferul fotbalistului român. ”Dragoş e un tânăr promiţător care ne va ajuta. L-am văzut la antrenamente, dar şi la meciurile pe care România U17 le-a avut şi suntem convinşi că se va dezvolta şi mai mult la Utrecht”, a spus oficialul “batavilor”

ADVERTISEMENT

Dragos Albu a plecat liber de contract de la Şcoala lui Gică Popescu!

Interesant este faptul că Şcoala de Fotbal Gică Popescu nu s-a ales cu nici un ban de pe urma transferului lui Dragoş Albu la Utrecht. FANATIK.RO a aflat că tânărul fotbalist a jucat doar sub formă de împrumut la academia fostului căpitan al echipei naţionale al României, iar în momentul în care acesta a acceptat să joace pentru olteni a avut pretenţia să fie lăsat să plece la o altă echipă fără nici sumă de transfer atunci când i se iveşte ocazia.

Omul care a intermediat transferul respectiv a fost chiar fostul jucător al Universităţii Craiova, Ovidiu Stângă. Acesta mai are în vizor şi alţi tineri fotbalişti români pe care îi sfătuieşte să meargă şi să evolueze în campionatul “batavilor”. La Utrecht a mai jucat şi Mihăiţă Neşu, cel care a fost accidentat grav de un coechipier în urmă cu câţiva ani, iar după ce a rămas întins pe gazon a fost dus la spital unde a intrat pentru o lungă perioadă de timp în comă.

ADVERTISEMENT