Fotbal international

Dragoş Balauru, transfer surprinzător! Se va duela cu echipa lui Răzvan Lucescu

04.01.2019 | 08:37
Dragos Balauru transfer surprinzator Se va duela cu echipa lui Razvan Lucescu

Dragoş Balauru a semnat cu Levadiakos, o echipă care evoluează în prima ligă din Grecia. Portarul în vârstă de 29 de ani se afla sub contract cu Daco Getica Bucureşti, formaţie din Liga a 2-a, dar unde nu a reuşit să debuteze în sezonul 2018 – 2019.

Dragoş Balauru a reuşit un transfer mai mult decât interesant în această perioadă de mercato. Fostul portar de la FC Voluntari a ajuns la un acord cu Levadiakos, o formaţie elenă care se află în acest moment pe locul 15 în Superliga din Grecia.

Dragoş Balauru s-a transferat la Levadiakos şi a semnat pe şase luni

Dragoş Balauru a primit o şansă importantă de la oficialii echipei Levadiakos, iar grecii i-au propus un contract valabil până la finalul sezonului 2018 – 2019. Mai mult, goalkeeperul ar putea debuta pentru noua lui echipă pe 13 ianuarie, atunci când Levadiakos o va întâlni în deplasare pe AEK Atena într-un meci din etapa a 15-a.

Cotat de site-urile de specialitate la 200.000 de euro, Dragoş Balauru a evoluat pe parcursul carierei la echipe precum FC Voluntari, FC Viitorul Constanţa, Rapid Bucureşti, ASA Târgu Mureş, U Cluj, FCM Târgu Mureş şi FC Snagov. Cele mai multe prezenţe le-a bifat în tricoul echipei FC Voluntari (77).

Dragoş Balauru în meciul FC Voluntari – CFR Cluj

A fost dat afară de la FC Voluntari

Dragoş Balauru s-a aflat printre cei 13 jucători daţi afară de FC Voluntari la finalul sezonului 2017 – 2018. În acel moment, Ioan Andone a decis să renunţe la Dragoş Balauru, Daniel Benzar, Răzvan Horj, Marian Pleaşcă, Florin Cernat, Lucian Sănmărtean, Mihai Mincă, Ionuţ Balaur, Daniel Novac, Laurenţiu Marinescu, Petre Ivanovici, Lucian Cazan şi Adrian Voicu.

  • 200.000 de euro este cota lui Dragoş Balauru, conform transfermarkt.com
  • 29 de ani are Dragoş Balauru