Alegeri 2024

Dragoş Bogdan îl dă în judecată pe Radu Mihaiu. ”Îi cer despăgubiri de 1 leu”

Dragoş Bogdan, candidat pe lista PSD-PNL pentru Consiliul Local al Primăriei Sector 2, îl dă în judecată pe primarul Radu Mihaiu și îi cere despăgubiri în valoare de 1 leu.
24.05.2024 | 15:49
Dragos Bogdan il da in judecata pe Radu Mihaiu Ii cer despagubiri de 1 leu
Dragoş Bogdan îl dă în judecată pe Radu Mihaiu. Sursa foto: Pixabay/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Anunțul a fost făcut, vineri, de candidatul pe lista PSD-PNL pentru Consiliul Local al Primăriei Sector 2, la numai o zi după ce Radu Mihaiu i-a adus, în mediul online, o serie de acuzații grave.

Dragoş Bogdan: ”Îi cer despăgubiri de 1 leu”

Concret, edilul Sectorului 2 l-a acuzat pe Dragoş Bogdan că ”a luat şpagă 800.000 de euro de la Dorin Cocoş în dosarul retrocedărilor ilegale din Plumbuita”.

ADVERTISEMENT

În replică, Dragoș Bogdan a subliniat că a fost achitat în acest dosar de către opt judecători din două complete diferite de judecată, ”dar pentru ”primarul turnător” Radu Mihaiu pare că nu este suficient”. 

”Îl anunţ pe ”primarul turnător” Radu Mihaiu că acuză public, fără drept de apel, un om achitat de două complete diferite de judecată ale Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, acuză un om care s-a pus la dispoziţia justiţiei şi a cerut activ să nu beneficieze de prescrierea faptelor de care a fost acuzat.

Am cerut să fiu judecat şi am fost achitat de opt judecători din două complete diferite. Soluţia este definitivă dar asta nu îl împiedică pe Radu Mihaiu să arunce public cu mizerii în numele meu şi să îmi folosească imaginea pe posterele de campanie”, a declarat Dragoş Bogdan, candidat pentru funcţia de consilier la Sectorul 2.

ADVERTISEMENT

Astfel, candidatul pe lista PSD-PNL pentru Consiliul Local al Primăriei Sector 2 a decis să îl dea în judecată pe edil și să îi ceară despăgubiri în valoare de 1 leu.

”Îi cer despăgubiri de 1 leu, dar insist ca atunci când instanţa îmi va da dreptate să îşi ceară public scuze, nu în faţa mea, dar în faţa tuturor cetăţenilor pe care i-a minţit, fără scrupule, doar pentru a-i manipula electoral”, a mai spus Dragoș Bogdan.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Dragoș Bogdan a ținut să menționeze faptul că vrea scuze publice din partea primarului Sectorului 2 atunci când instanța îi va da dreptate.

”În maxim 5 minute îţi demonstrez că minţi”

Totodată, candidatul pe lista PSD-PNL pentru Consiliul Local al Primăriei Sector 2 i-a lansat și o provocare lui Radu Mihaiu și anume să participe la o dezbatere publică.

”Îţi garantez că în maxim 5 minute îţi demonstrez că minţi şi restul timpului îl putem petrece vorbind despre tot ce nu ai făcut tu patru ani la conducerea primăriei S2”, a transmis Dragoş Bogdan.

ADVERTISEMENT
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după...
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după victoria istorică » „Cred că au și virat banii în cont”
Rusia, după victoria tricolorilor cu Ucraina: România nu a fost niciodată considerată nici...
Rusia, după victoria tricolorilor cu Ucraina: România nu a fost niciodată considerată nici măcar o echipă puternică
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist care a câștigat bani mulți de la Benfica, PSG sau FC Porto
Tinerii care au învins primari aflaţi în funcţie de zeci de ani. La...
Tinerii care au învins primari aflaţi în funcţie de zeci de ani. La 26 de ani, Andrei Obreja a studiat în Anglia şi va conduce o comună din Timiş
Românul ăsta mare şi prost Ce a putut spune acum despre Ilie Năstase...
Românul ăsta mare şi prost Ce a putut spune acum despre Ilie Năstase multimilionarul celebru care l-a jignit incalificabil!
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază...
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază sexy s-a pozat! FOTO
E OBLIGATORIU pentru TOȚI românii de la 1 IANUARIE 2025. ANUNȚUL ministrului Marcel...
E OBLIGATORIU pentru TOȚI românii de la 1 IANUARIE 2025. ANUNȚUL ministrului Marcel Boloș
S-a dat ALERTA! Cântăreț român, în stare CRITICĂ! A căzut de la 10...
S-a dat ALERTA! Cântăreț român, în stare CRITICĂ! A căzut de la 10 metri înălțime
Toți românii care plătesc facturi au o nouă obligație. S-au făcut mari modificări
Toți românii care plătesc facturi au o nouă obligație. S-au făcut mari modificări
Imagini INCENDIARE! Laura Cosoi și Jorge, surprinși în timp ce se sărutau în...
Imagini INCENDIARE! Laura Cosoi și Jorge, surprinși în timp ce se sărutau în fața tuturor - FOTO
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să...
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să cucerească Odesa: „Zelenski și păpușarii occidentali vor război”
Surpriză de proporții pentru Irinel Columbeanu! A venit Ramona de la Dubai în...
Surpriză de proporții pentru Irinel Columbeanu! A venit Ramona de la Dubai în locul lui Moni! Cum au reacționat Iri și Irinuca? FOTO