Life

Dragoş Bucur a împlinit 45 de ani. Ce studii are juratul Românii au talent: ”Mi se părea extraordinar să stai agățat de mașina de gunoi”

Dragoș Bucur a împlinit vârsta de 45 de ani și este unul dintre cei mai apreciați actori de teatru și film de la noi din țară, dar ce studii are, de fapt, juratul de la Românii au talent?
13.06.2022 | 09:35
Dragos Bucur a implinit 45 de ani Ce studii are juratul Romanii au talent Mi se parea extraordinar sa stai agatat de masina de gunoi
Ce studii are Dragoș Bucur, juratul de la Românii au talent. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dragoș Bucur a împlinit 45 de ani pe 13 iunie 2022 și mulți se întreabă ce studii are juratul de la Românii au talent. Prezentatorul emisiunii Visuri la cheie este unul dintre cei mai apreciați actori de la noi din țară.

Dragoş Bucur a ajuns la 45 de ani. Ce face după ce s-a terminat Românii au talent

Născut pe 13 iunie 1977, Dragoș Bucur este un actor de film, scenă și televiziune, dar și prezentatorul emisiunii Visuri la cheie, difuzată la Pro TV.

ADVERTISEMENT

A jucat în zeci de filme românești de-a lungul timpului, printre care se numără Marfa și banii (2001), Furia (2002), Moartea domnului Lăzărescu (2005), Boogie (2008), Polițist, adjectiv (2009) și Nașa (2011).

Timp de doi ani la rând, în 2009 și 2010, a primit Premiul Gopo pentru cel mai bun actor, pentru rolurile din filmele Boogie și Polițist, adjectiv.

ADVERTISEMENT

În sezonul 12 Românii au talent, Dragoș Bucur s-a alăturat la masa juriului, împreună cu Mihai Bobonete. După finalul acestui sezon, actorul se va ocupa de proiectele pe care le are în plan. Printre acestea se numără și noul sezon al emisiunii Visuri la cheie.

Filmările pentru emisiunea de la Pro TV deja au început, iar trei arhitecți s-au alăturat proiectului. Mara Ciubotaru, Oana Boghiu şi Andrei Samoil sunt noii arhitecți, potrivit unui comunicat Pro TV.

ADVERTISEMENT

Ce studii, are, de fapt, Dragoş Bucur

Dragoș Bucur este unul dintre cei mai apreciați actori și oameni de televiziune din România, dar puțini știu ce studii are.

Juratul de la Românii au talent a absolvit Universitatea Naţională de Artă Teatrală și Cinematografică din București (UNATC), secția Actorie. Dragoș Bucur a jucat pe scena Teatrului Nottara încă din primul an de facultate.

ADVERTISEMENT

După absolvire a predat actorie de teatru și film la UNATC, timp de trei ani. În același timp, a jucat și pe scenă. A debutat în televiziune în 2014, atunci când a început să prezinte emisiunea Visuri la cheie.

Înainte de a ajunge actor, Dragoș Bucur își dorea să practice o altă meserie, care nu are deloc legătură cu lumea filmului sau a televiziunii.

În copilărie, prezentatorul era pasionat de modul în care angajații de la salubritate stăteau agățați de mașina de gunoi, așa că își dorea foarte mult să facă parte dintre ei.

Cu timpul, părinții l-au convins să-și schimbe opțiunile. În ultimii doi ani de liceu, Dragoș Bucur a întâlnit o fată, așa că s-a gândit să devină actor pentru a o impresiona.

“Mi se părea o chestie extraordinară să stai agăţat de maşina de gunoi. Au încercat ai mei la un moment dat să mă convingă că nu e cea mai rentabilă meserie din lume şi nici cea mai plăcută.

Nu i-am crezut. Încet, încet, am început să-mi dau seama că am nişte opţiuni ceva mai bune.”, a declarat Dragoș Bucur cu ceva timp în urmă, scrie showblitz.ro.

Cum arată acum copiii lui Dragoş Bucur

Dragoș Bucur este căsătorit cu Dana Nălbaru de aproape 17 ani și au împreună trei copii, dintre care și o fetiță adoptată. Este vorba despre Sofia (16 ani) și un băiat pe nume Kadri (6 ani), dar și despre Roxana Indira (9 ani), pe care au adoptat-o în urmă cu câțiva ani.

Actorul recunoaște că viața cu trei copii este frumoasă, dar și grea, în același timp. Dragoș Bucur și Dana Nălbaru au luat decizia de a-și retrage copiii de la școală de câțiva ani. Fosta solistă a trupei Hi-Q se ocupă de educația lor acasă.

Copiii lui Dragoș Bucur
Dragoș Bucur este tatăl a trei copii. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik

Juratul de la Românii au talent este foarte discret atunci când vine vorba despre viața personală. Din acest motiv a renunțat să posteze pe rețelele de socializare.

“Sofia este o adolescentă care își caută drumul în viață, Roxana este un copil care trece încă prin transformările pe care destinul i le-a pus în față, iar Kadri este ca un burete care absoarbe informații non-stop.”, a spus Dragoș Bucur despre copiii lui, într-un interviu pentru revista VIVA.

Fiul actorului, Kadri, este un copil supradotat. La doar 6 ani, băiețelul citește o carte pe zi. La 3 ani deja a învățat să scrie alfabetul cu litere de mână. Este deja avansat la matematică, fizică, chimie și biologe, după cum a delarat recent Dana Nălbaru.

ADVERTISEMENT