Life

Dragoș Bucur, anunț despre noul sezon al emisiunii Visuri la cheie. “Cei care au nevoie de ajutor să ne spună povestea lor”

Emisiunea Visuri la Cheie se pregătește pentru sezonul cu numărul 9. Dragoș Bucur a făcut un anunț important pentru toți cei care au nevoie de ajutor.
28.01.2022 | 20:11
Dragos Bucur anunt despre noul sezon al emisiunii Visuri la cheie Cei care au nevoie de ajutor sa ne spuna povestea lor
Dragoș Bucur, anunț despre noul sezon al emisiunii Visuri la cheie. Sursă foto: Pro Tv
ADVERTISEMENT

Dragoș Bucur și arhitecții sunt pregătiți pentru noi provocări.

De-a lungul celor 8 sezoane, echipa Visuri la cheie a reușit să schimbe viața a sute de oameni.

Acum, prezentatorul emisiunii a făcut marele anunț despre sezonul cu numărul 9. Cei care doresc să-și renoveze locuința pot începe să se înscrie.

Dragoș Bucur, anunț despre noul sezon al emisiunii Visuri la cheie. “Cei care au nevoie de ajutor să ne spună povestea lor”

Autocarul Visuri la cheie este pregătit să pornească la drum. Dragoș Bucur și echipa de arhitecți abia așteaptă să transforme visuri în realitate și să dea o mână de ajutor celor care au nevoie.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul emisiunii a anunțat că sezonul 9 va începe cât de curând și i-a îndemnat pe cei care au nevoie de ajutor să se înscrie.

“Începem sezonul 9 Visuri la cheie, iar asta mă bucură foarte mult pentru că am avut ocazia, în acești ani, să cunoaștem familii care sunt adevărate exemple pentru societate. Îi încurajez pe cei care au nevoie de ajutor să ne spună povestea lor, pentru că noi suntem pregătiți de renovare și abia așteptăm să-i cunoaștem”, a spus Dragoș Bucur, potrivit Pro Tv. 

ADVERTISEMENT

Înscrierea se face extrem de simplu. Trebuie completat un formular în mai mulți pași.

De-a lungul anilor, Dragoș Bucur și arhitecții au ajutat zeci de familii aflate în dificultate, iar poveștile prezentate au fost adevărate lecții de viață. Pentru foarte mulți români, emisiunea a readus zâmbetul pe buze și a schimbat destine.

Primul episod a fost difuzat în anul 2014, iar de-a lungul timpului, echipa a suferit mai multe modificări.

ADVERTISEMENT

Ce spunea Dragoș Bucur despre cunoscuta emisiune

Mulți s-au întrebat dacă tot ce se întâmplă în emisiune este pe bune, dacă oamenii chiar locuiesc în casele construite de arhitecții show-ului.

În urmă cu ceva vreme, prezentatorul emisiunii a vorbit despre acest subiect și a dat asigurări că tot ce se întâmplă este cât se poate de real.

ADVERTISEMENT

“O poveste emoționantă, o persoană puternică sau sensibilă, niște evenimente ieșite din comun te impresionează chiar dacă ai mai văzut zeci înainte, însă, felul în care transformi acele emoții în unele pozitive pentru tine este câștigul anilor de prezență în emisiunea Visuri la cheie”, spunea actorul pentru VIVA. 

ADVERTISEMENT