Life

Dragoș Bucur, apariție publică după scandalul anti-mască. Cum a fost surprins prezentatorul

08.04.2021 | 08:24
Dragos Bucur aparitie publica dupa scandalul antimasca Cum a fost surprins prezentatorul
ADVERTISEMENT

Dragoș Bucur a fost surprins zilele trecute în public după scandalul anti-mască iscat, fără să vrea, în urmă cu mai bine de două luni, pe rețelele de socializare. Prezentatorul de la „Visuri la cheie” a apărut alături de partenera sa de viață. 

Cele două vedete trăiesc după propriile reguli, lucru care a ieșit în evidență și mai mult la ultima lor apariție publică. Actorul și fosta componentă a trupei Hi-Q nu țin cont de măsurile impuse de pandemie, mărturisind recent că nu poartă mască de protecție și nu se vaccinează.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul de la Pro TV și solista nu par să ia în calcul regulile sanitare recomandate de autorități nici atunci când ies în oraș. Potrivit cancan.ro, Dragoș Bucur și Dana Nălbaru își văd mai departe de propriile vieți, fără să țină cont de existența virusului din China.

Dragoș Bucur, în atenția fanilor. Cum a apărut în public după scandalul cu masca de protecție

Dragoș Bucur suferă de diabet de la vârsta de 19 ani, a avut simptome specifice noului tip de coronavirus, dar cu toate acestea face afirmații controversate în mediul online. Vedeta a fost confirmată cu Covid-19 în luna septembrie a anului trecut.

ADVERTISEMENT

„Am făcut o formă ușoară a bolii, ca o gripă. Acum sunt împreună cu familia și ne simțim bine. Sper ca toate rezultatele colegilor să fie bune și evident că aștept reluarea filmărilor la Visuri la Cheie.

A fost un sezon plin de emoție și mi-aș fi dorit evident să nu fie necesară această întrerupere, dar sunt convins că vom trece extrem de repede și peste această situație.

ADVERTISEMENT

Mai avem de filmat, dar publicul nostru poate urmări ca și până acum Visuri la cheie în fiecare miercuri la PRO TV. Le doresc tuturor sănătate”, spunea vedeta la momentul respectiv.

Blamat de sute de oameni, actorul a trecut peste scandalul din februarie și se bucură de momentele alături de cei dragi. Cunoscuta vedetă și-a luat soția și doi dintre copii și a ieșit la o terasă din București, unde s-a întâlnit cu un amic comun.

ADVERTISEMENT

Au stat de vorbă minute bune, afișând o liniște deplină având în vedere scandalul în care au intrat în urmă cu ceva vreme. Au intrat în gura lupului, însă continuă să se expună în spațiul public fără mască de protecție. Gazda de la „Visuri la cheie” și blondina nu cred în Covid-19, lucru pe care nu l-au ascuns absolut nicio secundă.

„Celor ce aleg să înjure și să atace îi sfătuiesc să se gândească la faptul că în curând s-ar putea să fie ei cei care nu vor mai avea libertatea de a exprima (sau chiar ataca) nici o idee sau o părere. Cred că ne apropiem de acel moment și nu vreau să particip la crearea lui.

Nu susțin că decizia de a nu mă vaccina este cea corectă, dar susțin și apăr libertatea de a lua singur această decizie. Nu încurajez pe nimeni să nu poarte mască, dar nu sunt de acord cu această ordonanță militară”, s-a apărat Dragoș Bucur după ce a mărturisit că este împotriva măștii și a vaccinului.

ADVERTISEMENT