Life

Dragoș Bucur are coronavirus! Decizie de ultimă oră luată pentru emisiunea de pe PRO TV

16.09.2020 | 11:53
Dragos Bucur are coronavirus Decizie de ultima ora luata pentru emisiunea de pe PRO TV
ADVERTISEMENT

Dragoș Bucur a fost depistat cu coronavirus. Îndrăgitul prezentator și actor român a fost atins și el de această problemă medicală.

La scurt timp de la aflarea faptului că încă o vedetă din cadrul PRO TV suferă de COVID-19, șefii de la PRO TV au luat o hotărâre și în ceea ce privește emisiunea Visuri la Cheie.

ADVERTISEMENT

Diagnosticul pentru vedeta de la postul de televiziune din Bulevardul Pache Protopopescu, din Capitală, a venit în mod neașteptat, în această miercuri.

Dragoș Bucur depistat cu coronavirus. Ce au decis șefii PRO TV despre emisiunea Visuri la Cheie

Una din vedetele de la Visuri la Cheie are coronavirus. Dragoș Bucur a fost diagnosticat cu această problemă medicală, de curând.

ADVERTISEMENT

În momentul de față nu se cunosc foarte multe detalii despre situația prezentatorului PRO TV. Însă, postul de televiziune a decis ca după aflarea veștilor să ia o decizie și pentru restul membrilor din echipa de producție.

De aceea, emisiunea Visuri la Cheie a fost întreruptă și cel mai probabil și ceilalți din cast au fost testați, pentru a nu exista riscuri de molipsire și mai mari.

ADVERTISEMENT

O altă vedetă de la PRO TV are coronavirus, după Andreea Esca. Din acest motiv, PRO TV a transmis prin intermediul unui comunicat oficial că Dragoș Bucur a primit un asemenea diagnostic, dar și că emisiunea Visuri la Cheie va fi sistată temporar.

Totuși, telespectatorii nu vor fi afectați o perioadă de aceste întreruperi. Asta deoarece există ediții filmate în avans și pregătite pentru un asemenea scenariu, ce vor fi difuzate până la revenirea situației la normal.

ADVERTISEMENT
Dragoș Bucur are coronavirus! Decizie de ultimă oră luată pentru emisiunea de pe PRO TV
Dragoș Bucur, diagnostic de coronavirus. Emisiunea lui de pe PRO TV a fost suspendată

“Confirmăm faptul că Dragoș Bucur a fost testat pozitiv cu virusul SARS-CoV-2. Atât starea lui de sănătate, cât și a membrilor familiei sale este bună. Putem confirma că în conformitate cu îndrumările oferite de autorități și ținând cont de măsurile interne ale companiei, toate persoanele care au intrat în contact direct cu el au fost contactate și sunt în procedura de testare. De asemenea, am oprit filmările temporar, până la aflarea următoarelor vești.”, au susținut reprezentanții PRO TV, potrivit celor de la Libertatea.

ADVERTISEMENT