Life

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru, clipe grele, ca părinți! Fiul lor a fost operat de urgență! Video

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru au trecut prin clipe cât se poate de grele pentru niște părinți după ce au aflat că fiul lor de doar șase ani, Kadri, trebuie operat de urgență.
12.03.2022 | 10:02
Dragos Bucur si Dana Nalbaru clipe grele ca parinti Fiul lor a fost operat de urgenta Video
Dragoș Bucur și Dana Nălbaru, clipe grele, ca părinți după ce fiul lor a fost operat de urgență / Foto: captură Youtube
ADVERTISEMENT

Juratul de la ”Românii au Talent”, Dragoș Bucur, și soția lui, fosta cântăreață Dana Nălbaru, au povestit unul dintre cele mai grele momente ale vieții lor, cel în care au primit vestea că fiul lor trebuie operat de urgență.

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru au aflat că trebuie să își opereze fiul

”Am ajuns la spital și am aflat dimineața, pe la ora 5.00, că băiețelul nostru trebuie să intre în operație. Nu mai ai timp să te pregătești pentru nimic”, povestește juratul de la ”Românii au talent”, Dragoș Bucur, pe Youtube. Dana Nălbaru, vizibil afectată de momentul petrecut acum o lună, l-a completat: ”Pentru mine a fost un moment în care nu am știut încotro să mă duc”.

ADVERTISEMENT

Cum evenimentele au avut loc acum mai bine de o lună, pe când încă restricțiile generate de pandemie erau încă în vigoare, Dragoș Bucur și Dana Nălbaru s-au văzut puși în situația de a nu putea fi, împreună, alături de fiul lor.

”Pandemia asta a îngreunat reglementările și, odată intrat în spital, acolo rămâi”, explică vedeta Pro TV, iar soția lui îi preia ideea. ”Nu am putut intra amândoi, eu am așteptat diagnosticul în mașină”, își amintește și Dana Nălbaru.

ADVERTISEMENT

Juratul de la ”Românii au talent”, Dragoș Bucur, campanie pentru părinții care trec prin clipe grele din cauza bolilor copiilor

”În urmă cu o lună și jumătate, Kadri a trecut printr-o intervenție chirurgicală complicată. A fost cel mai greu moment din viața mea și încă nu mă pot gândi la toate detaliile acelui moment fără să plâng”, povestește Dana Nălbaru pe contul ei de socializare.

Dezvăluirea făcută de juratul de la ”Românii au talent”, Dragoș Bucur, cu privire la problemele prin care au trecut de curând vine în contextul unei campanii sociale. Și, chiar dacă nu au dezvăluit de ce boală a suferit fiul lor de doar șase ani, Kadri, cei doi au fost suficient de afectați pentru a se implica în a populariza sprijinul de care se pot bucura părinții, în anumite condiții, atunci când le sunt copiii bolnavi.

ADVERTISEMENT

De altfel, recunosc cei doi părinți greu încercați, și ei au apelat la fundația umanitară despre care vorbesc, situația fiului lor fiind una dificilă la acea vreme, iar recuperare de care a avut nevoie, mai anevoiasă decât și-ar fi putut dori careva.

„Faptul că am putut să fiu alături de el (de Kadri n. red.) tot timpul sunt absolut convinsă că a dus la vindecarea lui mult mai rapidă”, a mai spus Dana Nălbaru, care a apelat la respectiva fundație umanitară pentru a putea fi alături de micuț în fiecare moment.

ADVERTISEMENT

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru au trei copii

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru au, împreună, trei copii. Doi dintre aceștia sunt biologici: Sofia, fata lor de 15 ani, și Kadri, băiețelul de 6 ani. Juratuld e la Românii au Talent și soția lui au adoptat o fetiță, pe Roxana, micuța având acum 9 ani.

ADVERTISEMENT
Tags: