Life

Dragoș Bucur, despre experiența de la Românii au talent. Ce spune despre emisiune

Dragoș Bucur se numără printre noii jurați ai emisiunii „Românii au talent”, de la Pro TV, unde este coleg cu Andra, Andi Moisescu și Mihai Bobonete.
27.10.2021 | 11:03
Dragos Bucur despre experienta de la Romanii au talent Ce spune despre emisiune
ADVERTISEMENT

Vedeta de la Pro TV a vorbit în cadrul unui interviu despre experiența show-ului de talent, dar și cum a decurs prima zi de filmare din sezonul cu numărul 12.

Cunoscutul prezentator a mărturisit că se aștepta ca atmosfera de la filmări să fie una mai animată, bineînțeles, totul fiind în spirit de glumă.

ADVERTISEMENT

Se pare că momentele care i-au lipsit lui Dragoș Bucur au fost vorbele comediantului Mihai Bobobete, renumit pentru ghidușiile sale.

Dragoș Bucur, despre rolul de jurat de la Românii au talent. Ce a declarat actorul

„M-am cam plictisit pentru că… Eu mă așteptam să fie aici distracție, mă așteptam ca Bobonete să spună glume toată ziua, mă așteptam ca Andra să cânte.

ADVERTISEMENT

De la Andi mă așteptam ca la două, trei chestii să vină cu ceva inteligent, eventual niște direcții în muzică, în… Eu știam că el știe tot.

Dar nu e deloc așa. A fost destul de plictisitor, dar a fost prima filmare, a spus Dragoș Bucur despre prima zi de filmare de la „Românii au talent”, notează viva.ro.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul show-ului „Visuri la cheie” l-a înlocuit pe Florin Călinescu, actorul care a declarat că nu mai este pe aceeași lungime de undă cu postul de televiziune.

Mai mult decât atât, vedeta nu este singurul care face parte din noul juriu de la „Românii au talent”, Mihai Bobonete fiind în locul actriței Alexandra Mutu.

ADVERTISEMENT

Dragoș Bucur, convins că va găsi concurenți cu mare talent

Dragoș Bucur este convins că va găsi români cu talent, cu suflet mare și cu un simț al umorului foarte dezvoltat. Vedeta este în căutarea unui concurent care să aibă foarte multe atuuri.

Gazda emisiunii „Visuri la cheie” este foarte fericit că a primit șansa de a face parte de la masa juriului, alături de nume grele din showbiz-ul românesc.

Actorul are numai cuvinte de laudă pentru Andra, una dintre cele mai mari și mai apreciate cântărețe de muzică ușoară de la noi din țară.

ADVERTISEMENT