Life

Dragoș Bucur, dezvăluire după 14 ani de căsătorie cu Dana Nălbaru. Prezentatorul Visuri la Cheie a spus totul despre gestul care a impresionat toată România

03.08.2020 | 19:44
Dragos Bucur dezvaluire dupa 14 ani de casatorie cu Dana Nalbaru Prezentatorul Visuri la Cheie a spus totul despre gestul care a impresionat toata Romania
Dragoș Bucur, dezvăluire după 14 ani de căsătorie cu Dana Nălbaru. Prezentatorul Visuri la Cheie a spus totul despre gestul care a impresionat toată România. Sursa foto: cristinastanciulescu.ro
ADVERTISEMENT

Actorul și prezentatorul TV, Dragoș Bucur (43 de ani), se numără printre puținele vedete care au trecut peste prejudecăți și au adoptat un copil de etnie romă. Vedeta și-a deschis sufletul și a povestit cum arată viața într-o familie cu trei copii, dar mai ales cine se ocupă mai mult de creșterea și educarea acestora.

Renumitul prezentator al emisiunii „Visuri la cheie” de la Pro TV și cântăreața Dana Nălbaru sunt căsătoriți de 14 ani, formând unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul autohton.

ADVERTISEMENT

Vedeta a povestit cum a luat decizia de a adoptat un copil de etnie romă având în vedere discriminarea rasială din țara noastră, dar și cum a decurs adopția fetiței care poartă numele de India Roxana.

Prezentatorul Dragoș Bucur, dezvăluire despre adoptarea unui copil de etnie romă

„E o idioțenie să judeci un om după culoarea pielii, oamenii trebuie judecați după gândurile și acțiunile lor”, a declarat actorul într-un interviu pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT

Renumitul prezentator de televiziune a mărturisit că este destul de greu să petreacă timp doar cu soția sa, însă lucrează la acest aspect. Legat de creșterea și educarea celor doi preșcolari și a fiicei adolescente, Sofia, Dragoș Bucur a mărturisit că partenera sa de viață este cea care stă mai tot timpul cu ei.

Fosta componentă a formației HI-Q a renunțat la cariera muzicală pentru a se dedica familiei și creșterii copiilor. Dana Nălbaru petrece foarte mult timp alături de cei mici, acest lucru putându-se observa și din imaginile pe care le postează pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

„Dana i-a dedicat majoritatea timpului copiilor, și asta a contat enorm în modelarea mentalității lor și, în general, faptul că am petrecut amândoi timp mult alături de copii și-a spus cuvântul în relația pe care o avem acum cu ei”, a mai spus Dragoș Bucur.

Cum a decurs procesul de adopției în cazul Indiei Roxana

Invitat în urmă cu ceva timp în cadrul emisiunii „În fața ta”, renumitul actor a povestit că procesul nu a fost unul complicat, așa cum se vehiculează în presă, ci unul chiar ușor. Dragoș Bucur este conștient că adopția a fost una simplă și datorită faptului că 11 din 12 familii nu își doreau copii de etnie romă.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul de la Pro TV susține că întregul proces de adopție din România este îngreunat de cerințele exagerate ale oamenilor care nu vor să audă de copii din medii defavorizate sau de altă etnie.

„Cei care spun că e foarte complicat au niște cerințe greu de îndeplinit. Ei vin și scriu pe foaie: vreau un copil blond, cu ochi albaștri, de sex feminin, între 6 luni și un an și două luni, născut în zodia Leu, fără să exagerez, din tată intelectual, mamă studentă, născut în Muntenia, evident că e greu așa”, a spus actorul, relatează digi24.ro.

 

ADVERTISEMENT