Life

Dragoș Bucur, dezvăluire despre momentele grele prin care a trecut soția sa: “A fost un coșmar pentru Dana”

Dana Nălbaru a trăit un adevărat coșmar în perioada în care a locuit împreună cu familia sa în Irlanda. Dezvăluirea a fost făcută de soțul acesteia, Dragoș Bucur.
06.01.2022 | 16:18
Dragos Bucur dezvaluire despre momentele grele prin care a trecut sotia sa A fost un cosmar pentru Dana
Dragoș Bucur, dezvăluire despre momentele grele prin care a trecut soția sa. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au una dintre cele cele mai frumoase familii din showbiz.

Sunt căsătoriți de aproape 15 ani și au trei copii. Doi biologici și unul adoptat.

În urmă cu ceva vreme, au decis să locuiască o perioadă în Irlanda. Actorul a dezvăluit că la acel moment, soția sa a trecut prin clipe extrem de dificile.

Dragoș Bucur, dezvăluire despre momentele grele prin care a trecut soția sa: “A fost un coșmar pentru Dana”

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au locuit în urmă cu ceva ani pentru o perioadă în Irlanda. Își doreau un loc liniștit și unde oamenii să fie mai toleranți. Chiar dacă amândoi au fost încântați de locurile unde au ajuns, Dana Nălbaru a trecut printr-un adevărat coșmar.

ADVERTISEMENT

“Irlanda este o țară superbă, dar a fost un coșmar pentru Dana din cauza alergiei declanșate de fân, deci nu ne vom muta niciodată acolo”, a dezvăluit actorul pentru VIVA. 

Actorul a mai dezvăluit că și-ar fi dorit foarte mult să se stabilească în Danemarca.

“Există o relaxare a danezilor pe care am văzut-o în puține locuri, și asta ne-a plăcut foarte mult amândurora”, a mai spus Dragoș Bucur pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT

Cu ce se ocupă Dana Nălbaru

Fosta componentă a trupei HI-Q a decis în urmă cu mai mulți ani să se retragă din lumina reflectoarelor. De atunci, și-a dedicat timpul familiei, dar și proiectelor personale.

E antreprenor, dar și cofetar. Dana Nălbaru este asociată la un bistro din centrul Bucureștiului și adoră să facă dulciuri. De altfel, aceasta postează o mulțime de poze pe rețelele de socializare cu produsele pe care le face.

ADVERTISEMENT

Soția lui Dragoș Bucur a dezvăluit că a avut nevoie de aproape șase luni pentru a definitiva rețeta ei specială.

“Pe mine mă cheamă Daniela Alina, așa că am numit prăjiturelele Daline, sunt făcute în laboratorul nostru. Cineva se mira că aia de la HI-Q face reclamă unor prăjiturele…normal, doar sunt ale mele și mă mândresc cu ele deoarece sunt foarte bune. 

ADVERTISEMENT

rezultatul este pe măsura muncii depuse timp de șase luni pentru definitivarea gustului și a texturii”, a scris fosta cântăreață pe contul ei de Instagram.

ADVERTISEMENT
Tags: