Life

Dragoș Bucur, dezvăluiri din viața de familie: “Bănuiesc că nu există părinți perfecți”

Dragoș Bucur a făcut dezvăluiri din viața de familie. Prezentatorul de la Visuri la cheie a vorbit despre cum este ca tată a trei copii.
14.09.2022 | 13:28
Dragos Bucur dezvaluiri din viata de familie Banuiesc ca nu exista parinti perfecti
Dragoș Bucur, dezvăluiri din viața de familie. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Dragoș Bucur a făcut dezvăluiri din viața de familie. Juratul de la Românii au talent este tatăl a trei copii.

Dragoș Bucur, dezvăluiri din viața de familie

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur sunt căsătoriți din 2005 și au împreună trei copii, dintre care unul este adoptat.

ADVERTISEMENT

Cei doi sunt discreți atunci când vine vorba despre viața personală și nu obișnuiesc să împărtășească informații despre familia lor.

Prezentatorul TV și soția sa au împreună o fiică, Sofia (17 ani), și un băiat, Kadri (7 ani). Ulterior, cei doi au adoptat o fiică, Roxana Indira (10 ani).

ADVERTISEMENT

Dragoș Bucur este de părere că o familie poate fi completă doar cu copii.

“O familie este completă în fiecare etapă a sa, cu un copil, doi sau zece. Cred cu tărie, însă, că o familie completă e una cu copii.”, a declarat Dragoș Bucur pentru VIVA.

Întrebat cum este ca tată, Dragoș Bucur spune că nu există părinți perfecți și încearcă să învețe alături de copiii lui.

ADVERTISEMENT

Actorul a mai spus că viața unui om se schimbă radical atunci când devine părinte, așa cum s-a întâmplat și în cazul său. Înainte de venirea pe lume a primului său copil, vedeta nu știa ce înseamnă să fie părinte, ci doar își imagina.

“Bănuiesc că nu există părinți perfecți. Am citit acum ceva timp despre un copil care spunea că tatăl lui are aceeași vârstă cu el, explicând apoi că acesta a devenit tată odată cu nașterea lui.

ADVERTISEMENT

Mi se pare o gândire corectă, eu sunt tată de 15 ani și învăț împreună cu copiii mei. Înainte de a îi avea, habar nu aveam ce înseamnă să fiu părinte, doar îmi închipuiam.

Viața sau percepția vieții se schimbă radical în momentul în care devii părinte, asta este ceva ce am experimentat pe pielea mea. (zâmbește)”, a mai spus prezentatorul de la Pro TV.

În urmă cu câțiva ani, Dragoș Bucur și-a retras copiii de la școală, iar aceștia studiază acasă în prezent.

Dana Nălbaru consideră că părinții și valorile pe care copiii le primesc au un rol major în educația acestora.

Dragoș Bucur și fiica sa cea mare au scris un scenariu de film

Prezentatorul de la Visuri la cheie și Sofia, fiica sa cea mare, au colaborat la un scenariu de serial. Acesta a câștigat marele premiu la Festivalul de Film de la Sarajevo, în 2020.

Acesta conține atât legende românești, cât și elemente de fantasy, fiind un adevărat succes pentru public.

“Delta Neagră este un proiect care încă nu și-a găsit o finalitate, dar eu încă mai sper că în cele din urmă va fi realizat, ținând cont de ingredientele pe care le are: legende românești, Delta Dunării, elemente fantasy și transformarea unei adolescente din copil în matur.”, a mai declarat actorul pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT