Life

Dragoș Bucur, dezvăluiri virale despre Mihai Bobonete: ”Mă cam enervai”

Dragoș Bucur și Mihai Bobonete sunt unii dintre jurații super show-ului Românii au talent. Nu mulți știu însă ce relație exista între cei doi, înainte de această colaborare.
26.01.2023 | 16:49
Dragos Bucur dezvaluiri virale despre Mihai Bobonete Ma cam enervai
Ce părere avea Dragoș Bucur despre Mihai Bobonete înainte de Românii au talent. Sursă foto: captură YouTube / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihai Bobonete este unul dintre cei mai apreciați actori din România. Rolul din Las Fierbinți l-a consacrat, însă nici Dragoș Bucur nu este prea departe.

Ce relație există între Mihai Bobonete și Dragoș Bucur

El este de asemenea un îndrăgit prezentator tv, devenind cunoscut publicului larg în special cu emisiunea Visuri la Cheie, tot de la Pro Tv.

ADVERTISEMENT

Dacă la masa juraților de la Românii au talent, cei doi par că se înțeleg de minune, se pare că în realitate, Dragoș Bucur avea o cu totul altă părere despre colegul său.

Invitat în podcastul Da Bravo al lui Bobonete, Dragoș Bucur a făcut câteva dezvăluiri care au devenit virale. Se pare că înainte de a ajunge la aceeași masă cu Mihai Bobonete, prezentatorul tv nu avea deloc o părere bună despre colegul său.

ADVERTISEMENT

Dragoș Bucur nu a fost deloc atent la cuvinte și a făcut publice toate lucrurile pe care le avea în minte despre Mihai Bobonete. Juratul de la Romanii au talent a dezvăluit că propria prezență a lui Bobonete îl enerva.

Dragoș Bucur, dezvăluiri neașteptate despre Mihai Bobonete

De asemenea, un alt detaliu care îl scotea din sărite pe Dragoș Bucur este modul în care Mihai Bobonete se îmbracă. În opinia sa, actorul are unele ținute cam lejere, iar de multe ori arată a ”valutist”.

ADVERTISEMENT

”Zici că ești «valutist», mai ales cu treningul ăsta. Pot să-ți fac un compliment? E pe bune. Mă cam enervai înainte să te cunosc la «Românii au talent». Pur și simplu, propria ta prezență mă enerva.

Dai prea multă importanță felului în care te îmbraci, astfel că dai prea multă importanță felului de a te prezenta în public”, a spus Dragoș Bucur.

ADVERTISEMENT

Ulterior însă, prezentatorul Visuri la Cheie a dezvăluit și cum s-a apropiat de Mihai Bobonete, dar și care sunt lucrurile pe care le apreciază la actor.

Cum s-au apropiat Dragoș Bucur și Mihai Bobonete

Lui Dragoș Bucur îi place faptul că Mihai Bobonete este un om direct și că își asumă fiecare vorbă pe care o spune.

De asemenea, prezentatorul tv a mai avut șansa să cunoască și o parte sensibilă a actorului, care l-a surprins destul de plăcut.

”Mi-a plăcut că ai spus, nu în fața camerelor, de 4-5 ori niște lucruri foarte direct, pe bune, pe care mulți oameni nu le-ar fi zis. Chestii care știai că vor deranja, dar tu ți-ai asumat.

Am descoperit și o parte mai sensibilă a ta, care m-a surprins plăcut”, a mai precizat Dragoș Bucur.

Mai departe, Mihai Bobonete i-a dat și el replică lui Dragoș Bucur. Se pare că nici actorul nu îl îndrăgea prea mult pe prezentatorul tv, despre care credea că este ”foarte încrezut” și că are ”fumuri de actor”.

De asemenea, actorul din Las Fierbinți considera și că Dragoș Bucur era un om destul de fițos, însă în timpul emisiunii Românii au talent a reușit să îl cunoască mai bine.

”Am căpătat o dragoste frățească”, a spus Mihai Bobonete, despre colegul său.

ADVERTISEMENT