Life

Dragoș Bucur, mărturisiri emoționante înainte de revenirea emisiunii Visuri la cheie: „Am cunoscut momente dificile în viața mea”

26.08.2020 | 16:47
Dragos Bucur marturisiri emotionante inainte de revenirea emisiunii Visuri la cheie Am cunoscut momente dificile in viata mea
ADVERTISEMENT

Dragoș Bucur a vorbit despre unul din cele mai importante proiecte ale sale, emisiunea Visuri la cheie de la PRO TV, care nu a fost oprită de pandemie.

Dragoș Bucur, despre cât de mult își pune amprenta asupra sa proiectul Visuri la cheie

Mulți se întreabă dacă show-ul este pe bune, dacă oamenii care apelează pentru a avea o casă chiar locuiesc în locuința construită de cei de la PRO TV, după ce în spațiul online au apărut o serie de zvonuri cu privire la veridicitatea producției de pe Pache Protopopescu.

ADVERTISEMENT

Actorul reconfirmă faptul că oamenii care lucrează în producția Visuri la cheie chiar crede în ceea ce fac și nu este nimic regizat.

Într-un interviu pentru revista Viva!, soțul cântăreței Dana Nălbaru a vorbit despre acest proiect de suflet, unul care i-a schimbat destul de mult viața.

ADVERTISEMENT

Întrebat dacă s-a obișnuit cu cazurile sociale extrem de emoționante, care smulg lacrimile tuturor, Bucur a spus că nu e vorba despre obișnuință, că mereu este surprins și mișcat de oamenii care participă în această emisiune.

„Nu cred că „obișnuit este cuvântul potrivit pentru a descrie modul în care noi am învățat să gestionăm impactul pe care emisiunea îl are asupra noastră.

ADVERTISEMENT

O poveste emoționantă, o persoană puternică sau sensibilă, niște evenimente ieșite din comun te impresionează chiar dacă ai mai văzut zeci înainte, însă, felul în care transformi acele emoții în unele pozitive pentru tine este câștigul anilor de prezență în emisiunea „Visuri la cheie”, a declarat Dragoș Bucur.

Dragoș a refuzat să dea un singur exemplu de poveste care l-a marcat pentru a nu face discriminare între cazurile din atâtea sezoane: „Nu vreau să fac asta. A fi nedrept față de toți ceilalți pe care i-am cunoscut în emisiune”.

ADVERTISEMENT

„Nu venim din familii bogate nici eu, nici Dana”

Actorul a spus că înțelege foarte bine cazurile sociale cu care se confruntă în producția de la PRO deoarece nici el nu s-a născut bogat și știe cum e să nu ai tot ce vrei sau tot ce îți trebuie.

„Nu venim din familii bogate nici eu, nici Dana. Bineînțeles că am cunoscut amândoi momente mai dificile în viețile noastre. Pe de altă parte, nu am murit de foame și ar fi puțin penibil să povestesc cum nu aveam noi suficienți bani în anumite perioade din viața noastră.

Din fericire, în prezent trăim decent, dar asta cu un consum mare de timp, energie și bineînțeles muncă (la fel ca majoritatea oamenilor de condiție medie)”, a mai spus Bucur.

 

ADVERTISEMENT
Tags: