Life

Dragoș Bucur revine cu un nou mesaj după ce a spus că nu vrea să audă de vaccin: „Oamenii sunt asmuțiți unii împotriva celorlalți”

Dragoș Bucur revine cu un nou mesaj care ar putea stârni controverse, la câteva luni după ce a declarat public că nu vrea să se vaccineze, lumea sărindu-i în cap.
29.11.2021 | 12:17
Dragos Bucur revine cu un nou mesaj dupa ce a spus ca nu vrea sa auda de vaccin Oamenii sunt asmutiti unii impotriva celorlalti
ADVERTISEMENT

Dragoș Bucur a declarat în urmă cu aproximativ 9 luni că nu vrea ca statul să îi impună să se vaccineze împotriva coronavirusului. Acea ieșire publică a creat o adevărată controversă în mediul online.

Actorul a explicat că vrea să decidă singur ce face. A spus că și dorește ca lumea să îi respecte decizia, oricare ar fi aceasta. Juratul de la Românii au talent a explicat atunci, printr-un text amplu postat pe Facebook, că nu îi place cum se dezbate acest subiect. A mai precizat că s-a săturat să fie atacat și înjurat pentru opinia sa.

ADVERTISEMENT

Soțul Danei Nălbaru revine acum cu un alt mesaj, în care susține că pandemia nu îl afectează deloc și că își trăiește viața ca înainte.

Dragoș Bucur nu se teme de pandemie: „Am observat cât de ușor sunt transformați oamenii din pricina fricii”

Dragoș a acordat un interviu pentru revista Viva! în care se arată supărat de vrajba care s-a creat între oameni din cauza vaccinului.

ADVERTISEMENT

„Am încercat și încercăm în continuare să ne vedem de viață în mod firesc. Fără să ne lăsăm afectați pe cât este posibil de schimbările prin care trece umanitatea în prezent.

Schimbările pentru noi sunt nesemnificative. Cum ar fi faptul că am călătorit mai puțin în afară țării, dar mai mult pe la noi. Mă bucur de locurile frumoase pe care le-am descoperit. 

ADVERTISEMENT

Am constatat încă o dată că oamenii au principii și valori diferite. Pun accent pe alte lucruri în viață. Am mai observat cât de ușor sunt transformați oamenii din pricina fricii. Și, apoi cât de ușor ajung să fie asmuțiți unii împotriva celorlalți”, a declarat Dragoș Bucur în interviul amintit mai sus.

Ce a spus acum câteva luni actorul

Actorul pare în continuare ferm pe ideile pe care le-a mai transmis acum câteva luni. Atunci a provocat isterie în social media.

ADVERTISEMENT

În luna februarie a acestui an, prezentatorul „Visuri la cheie” a spus că nu susține că decizia de a nu se vaccina este cea corectă, dar vrea să i se permită să refuze acest lucru.

„Consider că trăiesc într-o societate în care încă am voie să nu fiu de acord cu guvernul și cu deciziile lui. Să îmi exprim public acest dezacord”, sună o parte a textului pe care vedeta PRO TV l-a postat în mediul virtual.

ADVERTISEMENT
Tags: