Life

Dragoș Bucur, dezvăluiri despre Românii au talent. Ce relație are cu actorul Mihai Bobonete

Dragoș Bucur a acceptat provocarea de a fi unul dintre jurații de la „Românii au talent”, unde este coleg cu Mihai Bobonete. Ce părere are prezentatorul despre comediant?
11.03.2022 | 11:18
Dragos Bucur dezvaluiri despre Romanii au talent Ce relatie are cu actorul Mihai Bobonete
ADVERTISEMENT

Moderatorul de la „Visuri la cheie” este foarte încântat de noul proiect de la Pro TV. Actorul a făcut mai multe dezvăluiri despre emisiunea de talent, dar și care este relația pe care o are cu colegii săi, Mihai Bobonete, Andra și Andi Moisescu.

Dragoș Bucur de la Românii au talent, despre Mihai Bobonete. Ce părere are: ”Este foarte subtil”

Dragoș Bucur l-a văzut mereu pe actorul din „Las Fierbinți” ca fiind o persoană pusă pe glume, însă de când fac parte din același juriu spune că și-a schimbat părerea, bineînțeles într-un sens pozitiv. Actorul are numai vorbe bune de spus la adresa lui Mihai Bobonete.

ADVERTISEMENT

De asemenea, vedeta de la Pro TV se bucură că are posibilitatea să lucreze împreună cu actorul de comedie. Totodată, prezentatorul a fost primit cu brațele deschise de jurații mai vechi, Andra și Andi Moisescu.

„Cred că lumea (inclusiv eu până de curând) are această părere despre Bobo, că este doar un băiat glumeț care destinde atmosfera… Ei bine, Mihai este foarte subtil și deosebit de atent la detalii, în același timp foarte sensibil și sufletist.

ADVERTISEMENT

Mă bucur mult că am apucat să lucrez cu el, pentru că aș fi rămas cu acea părere care nu cuprinde în totalitate personalitatea lui. Există un ritm anume al emisiunii, iar Andra și Andi au fost foarte importanți în găsirea acestuia în noua formulă de jurați.

Amândoi ne-au sfătuit înainte de începerea filmărilor să ne bazăm pe instinct și să ne bucurăm de experiența care urmează, pentru că asta este cheia acestei emisiuni.

ADVERTISEMENT

Le mulțumesc pentru sfaturi și pentru că ne-au primit atât de frumos în proiectul ăsta!”, a mărturisit Dragoș Bucur într-un interviu pentru publicația viva.ro.

Deși susține că a fost temător la început pentru că nu era obișnuit cu filmările de platou, în cele din urmă actorul și-a intrat foarte bine în rol. Soțul artistei Dana Nălbaru se comportă firesc și reacționează exact așa cum simte.

ADVERTISEMENT