Life

Dragoş Bucur s-a căsătorit cu fosta iubită a lui Călin Goia. Ce spunea cântăreţul despre Dana Nălbaru: “Îmi pare rău”

Dragoş Bucur s-a căsătorit cu fosta iubită a lui Călin Goia, solistul de la trupa Voltaj. Ce spunea cântăreţul despre Dana Nălbaru în 2005, după ce aceasta s-a căsătorit?
04.06.2022 | 15:28
Dragos Bucur sa casatorit cu fosta iubita a lui Calin Goia Ce spunea cantaretul despre Dana Nalbaru Imi pare rau
Dana Nălbaru a fost împreună cu Călin Goia înainte să fie soţia lui Dragoş Bucur. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur sunt căsătoriți de aproape 17 ani și au trei copii, însă artista a fost iubita lui Călin Goia, solistul de la Voltaj, înainte de a deveni soția prezentatorului de la Visuri la cheie.

Dana Nălbaru, iubita lui Călin Goia înainte să fie soţia lui Dragoş Bucur

Fosta solistă a trupei Hi-Q a fost împreună cu Călin Goia înainte să se căsătorească cu Dragoș Bucur. Solistul de la Voltaj și Dana Nălbaru au format un cuplu timp de șase ani și s-au despărțit în primăvara anului 2005.

ADVERTISEMENT

Cei doi nu au oferit prea multe detalii despre despărțire, amândoi fiind discreți în legătură cu viața personală. Dana Nălbaru a recunoscut, cu ceva timp în urmă, că lipsa comunicării a dus la despărțirea de Călin Goia.

“Cred că cel mai important lucru pentru o relaţie este comunicarea. Asta nu a mers. Vedeam cu totul şi cu totul altfel viaţa, în general. Am ştiut că nu e el jumătatea mea după prima jumătate de an de relaţie.”, spunea cântăreața la acea vreme.

ADVERTISEMENT

Ce spunea solistul de la Voltaj despre despărţirea de Dana Nălbaru

Cu mult timp în urmă, Călin Goia spunea că îi pare rău că el și fosta iubită nu au reușit să rezolve problemele din cuplu și că s-a ajuns la despărțire. Artistul s-a bucurat sincer pentru căsătoria Danei Nălbaru, cu care a rămas în relații bune după despărțire.

“Îmi pare rău că nu am putut rezolva problemele și ca ne-am despărțit, însă am rămas prieten cu Dana, nu mi-e indiferentă după atâția ani.

ADVERTISEMENT

Eu nu am niciun resentiment, sper să fie fericită și să fi făcut o alegere bună.”, spunea Călin Goia în 2005, după căsătoria Danei Nălbaru cu Dragoș Bucur, notează hotnews.ro.

Solistul trupei Voltaj a fost întotdeauna discret în legătură cu viața personală. Din 2007, artistul este căsătorit cu Andreea Goia, cu care are trei copii, doi băieți și o fetiță. Călin Goia nu-și expune familia în mediul online.

ADVERTISEMENT

Cântărețul și-a cunoscut soția cu mult timp în urmă, fiind prima angajată a trupei Voltaj.

“Ea a avut un job de studentă. A fost prima noastră angajată, când noi am început să prindem o formă juridică și ea a fost prima angajată.

Apoi a plecat la o agenție de publicitate, asta fiind profesia ei de fapt și noi am rămas prieteni. Și împrietenirea adevărată s-a produs chiar mai târziu.”, spunea Călin Goia într-un interviu pentru VIVA.

Dragoş Bucur şi Dana Nălbaru, o poveste de dragoste de succes

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru sunt căsătoriți din vara anului 2005, iar nunta a fost una discretă, la care au venit doar apropiații. Cei doi au împreună trei copii, dintre care și o fetiță adoptată.

Juratul de la Românii au talent și Dana Nălbaru formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz, iar actorul a recunoscut că este greu să găsească timp doar pentru ei. Amândoi încearcă să petreacă cât mai mult timp alături de cei trei copii.

“Dana i-a dedicat majoritatea timpului copiilor, și asta a contat enorm în modelarea mentalității lor și, în general, faptul că am petrecut amândoi timp mult alături de copii și-a spus cuvântul în relația pe care o avem acum cu ei. (…)

E destul de complicat să găsim timp doar pentru noi, dar ne-am promis să lucrăm la asta.”, a declarat Dragoș Bucur pentru VIVA, în 2020.

ADVERTISEMENT
Tags: