Life

Dragoș Bucur, trăsnăi de moarte! Juratul de la Românii au talent l-a șocat pe Bobonete: „Beat rău de tot. Dumnezeu a avut grijă să nu fac pasul acela”

Dragoș Bucur a vorbit despre Românii au talent și părțile mai puțin plăcute ale show-ului de la PRO TV, dar și care sunt cele mai mari greșeli ale trecutului său.
23.01.2023 | 19:10
Dragos Bucur trasnai de moarte Juratul de la Romanii au talent la socat pe Bobonete Beat rau de tot Dumnezeu a avut grija sa nu fac pasul acela
ADVERTISEMENT

Dragoș Bucur s-a destăinuit așa cum n-a făcut-o niciodată până acum, în cadrul celei mai recente emisiuni în care a fost invitat, una difuzată în mediul online.

Dragoș Bucur, dezvăluiri de senzație

Juratul de la „Românii au talent” a fost prezent în podcastul lui Mihai Bobonete, dezvăluind lucruri nespuse până acum despre copilăria sa, despre toate nebuniile pe care le-a făcut.

ADVERTISEMENT

Actorul a vorbit și despre emisiunea „Românii au talent”. Acesta a spus că se întreabă și acum de ce a fost ales, împreună cu Bobonete, să îi jurizeze pe concurenții din acest show.

”Eu m-am întrebat de ce ne-au luat pe noi la Românii au talent. Și cred așa, au luat toate numele care ar fi putut fi luate. Cabral avea vreo două sau trei emisiuni, nu avea timp. Andreea Marin – nu se poate, este la… I-au luat pe toți și, efectiv nu mai aveau pe cine să mai ia. Și au zis așa – ăla face audiență cu Las fierbinți. Apoi la mine a zis că sunt pe sentiment, cazuri sociale, copii, emoție”, a mărturisit Dragoș în podcastul lui Bobonete de pe YouTube.

ADVERTISEMENT

Părțile bune și mai puțin bune ale show-ului Românii au talent

Dragoș nu s-a ferit să enumere părțile mai puțin plăcute despre show-ul de la PRO TV. În opinia prezentatorului emisiunii „Visuri la cheie”, pe lângă câștiguri și aspecte pozitive, concursul de talente vine are și umbrele sale.

”Emisiunea asta are după mine câteva lucruri foarte bune și câteva lucruri mai puțin bune. Partea bună este că vezi lucruri care nu crezi că există. Citești despre ele, mai vezi pe online, dar nu crezi că într-adevăr se pot întâmpla. Vezi tineri care au atâta putere și atâta determinare, încât, pe mine cel puțin mă complexează. Și aici trec în partea aia mai puțin bună, cred că există un risc să creeze în mințile și în sufletele copiilor niște complexe. Ajungi să crezi că, dacă nu ești atât de sus, ceva este în neregulă cu tine. Mie mi s-a întâmplat de multe ori să mă uit și să mă gândesc că eu n-aș putea să fac nimic din ce fac oamenii ăștia, nimic!

ADVERTISEMENT

Dacă pun pe hârtie eu nu am niciun talent extraordinar cum au oamenii ăia. Filmele mele sunt muncă, este determinare. Talentul pe care îl au oamenii ăia pe scenă, eu nu îl am, și de aceea îmi este teamă ca în sufletele unor copii să nu se creeze niște frustrări. Important este ca părinții și copiii de acasă să înțeleagă că emisiune arată vârfuri. Pentru mine emisiunea a fost un soi de revelație. Nu văzusem nicio emisiune înainte să intru în acest proiect. Știam ce se întâmplă, dar nu văzusem cât de talentați sunt românii. Este o mândrie la mine în suflet când văd ce pot face”, a completat Dragoș Bucur.

Ce trăsnăi făcea Dragoș Bucur în copilărie?

La capitolul ”boacăne făcute în dicopilărie”, Bucur are o paletă largă din care a scos la iveală câteva. Când era mic, fuma iarbă în spatele blocului și inventa delicatese precum „clătite cu pastă de spălat vase”, convingându-i pe ceilalți copii să guste din el.

ADVERTISEMENT

 

”Sunt născut în `77 și mama mai zice din când în când că de aceea sunt așa de zguduit. Nu am fost cel mai cuminte copil din lume, îți dai seama. Pur și simplu eram zdrăngănit, îmi plăcea să fac lucuri, pe care dacă le fac acum ai mei, sar de cur în sus. să știi că de multe ori îi las fix din cauza asta. Discut de multe ori cu Dana pe tema asta și îi explic să și eu făceam la fel. Îmi este rușine de mine când mă uit în oglindă. Nu pot să spun acum nu face chestia asta, când eu știu că făceam.

Nu făceam chestii grave… mă rog, cred că toți din generația noastră au încercat să fumeze. Și luam iarbă de pe jos, nu iarbă din asta de acum… o luam, o rulam în ziar sau în ce puteam și ne prosteam în spatele blocului. La șapte ani mă prefăceam că fumez. Am avut un prieten la bloc, Boboc”, a spus amuzat actorul.

Clătitele cu soluții de spălat vase, o specialitate marca Bucur

„Nu știu ce mi-a venit mie odată, reparam la o bicicletă cu el și i-am zis o chestie, că vasilina aia de la bicicletă este o substanță vrăjită și că odată ce ai atins-o, el rămâne legat de mine. Și dacă eu îi strig numele și număr până la zece, și el nu vine până lângă mine, îi cresc niște chestii în frunte. Boboc era mai mic ca mine și m-a crezut. Și dacă Boboc juca fotbal și eu îl strigam, zece, lăsa tot săracul băiat să vină să nu-i crească alea. Și odată a întârziat, și ce crize a făcut săracul Boboc.

Sau făceam cătite și le umpleam cu pastă de spălat vasele, Axion. Chemam prieteni pe la mine și întindeam masa cu alea. La un moment dat, un prieten Japonică nu a vrut să mănânce că și-a dat seama. Am mâncat și eu din ele ca să îl conving (n.r. râde). Făceam niște răutăți din astea gratuite. Mi-a povestit fiica mea, Sofia, că a început să facă chestii asemănătoare”, a mai istorisit Bucur.

Cea mai mare prostie făcută în adolescență: „Mergeam pe terasă, sus, pe marginea aceea de 10 centimetri, la două noaptea”

Dragoș Bucur a abordat și un subiect ceva mai sensibil din adolescența sa. Acesta a mărturisit că, la un moment dat, s-a îmbătat atât de rău încât era a fost la un pas de moarte. Artistul și realizatorul de televiziune mergea pe marginea terasei unui hotel de la mare, la două noaptea, și doar o minune a făcut să nu cadă de la etaj.

„Eu tot vorbesc cu fiica mea care a tot crescut, acum are 16 ani. Ce înseamnă acoolul, ce înseamnă țigările, drogurile. Eu sunt anti consum de substanțe interzise. Este nasol, mai ales că am aflat că majoritatea tinerilor consumă. În acest context i-am povestit că odată, cred că aveam vreo 17 ani, m-am îmbătat atât de tare că la un moment dat mi-am dat seama că eram într-unul dintre cele mai înalte hoteluri din Jupiter… 14 etaje.

Și mergeam pe terasă, sus, pe marginea aceea de 10 centimetri, la două noaptea. Mergeam pur si simplu… eram un zeu. Beat rău de tot. Dumnezeu a avut grijă de mine ca eu să nu fac pasul acela pe care, în mod normal l-aș fi făcut strâmb fără nicio problemă la cât de beat eram. Cred că aceea a fost cea mai mare prostie pe care am făcut-o”, a spus spășit Bucur.

ADVERTISEMENT