Life

Dragoș Dolănescu, acuzații grave pentru guvernul cubanez. Ce îl deranjează pe fiul regretatului artist

23.03.2021 | 21:58
Dragos Dolanescu acuzatii grave pentru guvernul cubanez Ce il deranjeaza pe fiul regretatului artist
ADVERTISEMENT

Dragoș Dolănescu aduce acuzații grave guvernului cubanez după ce și-a exprimat clar părerea despre ideile comuniste adoptate de acest stat. În trecut, fiul marelui artist Ion Dolănescu a mai avut un scandal și cu autoritățile chineze. 

Acesta s-a declarat împotriva regimului comunist, fapt ce a declanșat un adevărat război cu guvernul din Cuba, America de Sud. Invitat în cadrul unei emisiuni, acesta a vorbit despre stiuația politiă cu care nu este de acord.

ADVERTISEMENT

În prezent, Dragoș Dolănescu este deputat în Costa Rica și este psiholog de meserie. Recent, fiul marelui artist a fost ales secretarul general al unei organizații politice de mare importanță în America Latină.

Dragoș Dolănescu, acuzații grave pentru guvernul cubanez

Dragoș Dolănescu lansează acuzații grave adresate autorităților cubaneze și se declară împotriva regimului comunist și a subliniat acest lucru în cadrul unei emisiuni de la Prima TV.

ADVERTISEMENT

„Sunt împotriva ideilor comuniste totalitare de extremă stânga. Avem aici socialism de secolul 21, adică comunism de America Latină, fondat de Fidel Castro. Cred că atitudinea mea impotriva regimului comunist a înfuriat autoritățile cubaneze”, a declarat Dragoș Dolănescu în cadrul emisiunii „Exclusiv VIP”, moderată de Cristi Brancu.

În direct din Costa Rica, unde este stabilit de foarte mulți ani, fiul cel mic al regretatului artist Ion Dolănescu a spus că se teme pentru viața lui și că nu vrea ca regimul comunist să pună în pericol viața oamenilor.

ADVERTISEMENT

„Îmi asum responsabilitatea, sunt urmărit de aceste state pentru că nu le place poziția mea, dar asta e viața politică și trebuie să riști. Ce s-a întâmplat cu tata în timpul comuniștilor în România nu vreau să se repete în alte țări”, a adăugat Dragoș Dolănescu.

Atitudinea sa reticentă față de regimul comunist i-a adus un scandal și cu autoritățile în China, cu doi ani în urmă.

ADVERTISEMENT
Dragoș Dolănescu
Dragoș Dolănescu, reticent în egătură cu ideile comuniste din Cuba. Sursa foto: Prima TV

Dragoș Dolănescu, în război cu fratele său mai mare

Dragoș Dolănescu și fratele său au purtat ani buni un război după moartea tatălui lor pe tema moștenirii. Ionuț Dolănescu nu a vrut să împartă bunurile cu fratele lui, așa că s-au luptat timp de opt ani în instanță pentru avere.

În final, lui Dragoș Dolănescu i-a revenit o parte din moștenire și cei doi au încheiat procesul îndelungat. Aceștia nu sunt în relații bune la momentul actual, după cum a declarat deputatul din Costa Rica pentru FANATIK, în urmă cu câteva luni.

„Nu, n-am mai vorbit de ani de zile, nu mi-a cerut nimic și nici nu vreau să mai vorbesc. Nu vreau să mă mai împac. E ca și cum ți-aș spune eu acum să te împaci cu prietenul tău care te-a dezamăgit și ți-a dovedit că este borfaș. Deci nu, nu doresc să mă împac cu el”, a declarat Dragoș Dolănescu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT