Life

Dragoș Dolănescu vrea să-i ajute pe refugiații de război. “Le pun la dispoziție casa de la Sinaia”

Dragoș Dolănescu încearcă să-i ajute cu tot ce poate pe refugiații de război din Ucraina. Fiul regretatului Ion Dolănescu a anunțat că le pune la dispoziție vila sa de la Sinaia.
25.02.2022 | 11:19
Dragos Dolanescu vrea sai ajute pe refugiatii de razboi Le pun la dispozitie casa de la Sinaia
ADVERTISEMENT

Mii de ucraineni ar putea ajunge în România. Chiar dacă se află la mii de kilometri distanță, Dragoș Dolănescu vrea să-i ajute cu tot ce poate.

Fiul lui Ion Dolănescu a anunțat că este dispus să primească refugiați în vila pe care o are la Sinaia.

ADVERTISEMENT

În urmă cu ceva vreme, Dragoș Dolănescu a declarat că vrea să vândă casa pe care a moștenit-o de la tatăl său și pentru care s-a luptat în instanță aproape 8 ani de zile cu fratele său, Ionuț Dolănescu.

Dragoș Dolănescu vrea să-i ajute pe refugiații de război. “Le pun la dispoziție casa de la Sinaia”

Mii de oameni au fugit din Ucraina și caută adăpost în România. La punctele de frontieră din nordul țării au sosit încă de ieri neîntrerupt oameni care au lăsat totul în urmă și au fugit din calea rușilor.

ADVERTISEMENT

Cei mai mulți au spus că nu vor să rămână în România, ci încearcă să ajungă în țări în care au rude sau prieteni.

Chiar și așa, Dragoș Dolănescu spune că vor fi destui care își vor căuta refugiu în țara noastră, așa că și el este dispus să dea o mână de ajutor. Deputatul a anunțat că vrea să primească în vila sa de la Sinaia refugiați de război. Acesta i-a rugat pe toți românii să dea o mână de ajutor.

ADVERTISEMENT

“Aștept refugiații de război din Ucraina, la vila din Sinaia! Le pun la dispoziție casa moștenită de la tatăl meu, pentru acești oameni. Tata m-a învățat să fiu solidar cu oamenii, la nevoie.

Sunt multe camere acolo, chiar dacă nu a mai locuit nimeni de multă vreme, sunt sigur că îi va ajuta pe cei care au nevoie de cazare.

ADVERTISEMENT

Suntem un popor creștin și ar trebui să ajutăm.”, a declarat Dragoș Dolănescu pentru Click. 

România este pregătită să primească refugiați

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, anunța marți, că România este pregătită să primească refugiații de război din Ucraina.

“Sunt stabilite terenuri unde pot fi instalate tabere. Noi ne pregătim ca să primim o cifră mai mare și sperăm să nu ajungem acolo”, a declarat Raed Arafat la Antena 3.

ADVERTISEMENT