Sport

Dragoș Grigore își reneagă trecutul dinamovist: „Acum dau totul pentru Rapid!”. Când ar putea fi inaugurat noul stadion

Dragoș Grigore le transmite un mesaj războinic fanilor lui Dinamo înaintea derby-ului din etapa a 13-a. Este gata să facă totul ca Rapid să plece cu toate cele trei puncte din Ștefan cel Mare.
15.10.2021 | 13:31
Dragos Grigore isi reneaga trecutul dinamovist Acum dau totul pentru Rapid Cand ar putea fi inaugurat noul stadion
ADVERTISEMENT

A îmbrăcat vreme de șase ani tricoul alb-roșu și a purtat inclusiv banderola de căpitan, dar nici nu concepe ca actuala sa echipă să nu obțină victoria în derby-ul de săptămâna viitoare. „Voi intra în teren cu gândul de a da totul pentru Rapid, pentru că ceea ce mă interesează în momentul de faţă este doar Rapidul”, susține Dragoș Grigore, deși e convins că nu va avea parte de o primire călduroasă pe arena din Ștefan cel Mare.

Până atunci, însă, îl așteaptă un alt meci de foc, în compania campioanei en-titre, CFR Cluj. Acesta este programat duminică, 17 octombrie, la 20:30, pe stadionul din Mioveni, care îi găzduiește, temporar, pe giuleșteni.

ADVERTISEMENT

Dragoș Grigore le declară război dinamoviștilor. Derby-ul va avea loc în etapa a 13-a

E o veste nu tocmai placută (n.r. numărul redus de fani) pentru noi, jucătorii, mai cred însă că până duminică mai e timp şi poate se vor răzgândi.

Vom întâlni campioana României şi vom avea un meci greu. Cu ei în tribună ne va fi mai uşor. Nu ştiu dacă Mioveniul e talismanul nostru norocos, vom încerca să nu rupem tradiţia şi sper să reuşim un rezultat pozitiv.

ADVERTISEMENT

Nu mă gândesc nicio secundă la meciul cu Dinamo pentru că e important ce vom face duminică împotriva celor de la CFR. Sunt sigur că nu voi fi primit foarte frumos, dar e dreptul lor să mă apostrofeze, să se comporte cum consideră ei de cuviinţă.

Eu voi intra în teren cu gândul de a da totul pentru Rapid, pentru că ceea ce mă interesează în momentul de faţă este doar Rapidul”, a declarat Dragoș Grigore.

ADVERTISEMENT

Când ar putea fi inaugurat noul stadion al Rapidului. Victor Angelescu: „Încă n-a fost preluat”

Cât despre noua arenă ultramodernă din Giulești, trebuie spus că mult-așteptatul meci de inaugurare ar urma să se dispute abia în prima parte a anului viitor, de îndată ce aceasta va fi predată oficial Companiei Naționale de Investiții.

Cred că stadionul va fi predat luna viitoare și va fi gata de joc undeva în ianuarie-februarie. Vom juca acest meci la Mioveni, asta este. Încă n-a fost preluat, nu poți grăbi procesul.

ADVERTISEMENT

E bine că s-a făcut, faptul că jucăm pe Arena Națională încă două meciuri nu e nicio problemă. Nu ne-am gândit cu ce meci vom inaugura stadionul, pentru că nu știm exact data în care va putea fi folosit, contează foarte mult perioada, dacă va fi campionatul întrerupt sau nu.

Încă nu știm. Am vorbit cu Mircea Lucescu, am putea face cu Dinamo Kiev, poate fi și Beșiktaș, încă nu știm”, a declarat patronul Rapidului, Victor Angelescu, la Pro X.

ADVERTISEMENT