Life

Dragoș Moștenescu a împlinit 55 de ani. Actorul din La Bloc filmează pentru BBC

Dragoș Moștenescu, actorul cunoscut pentru rolul lui Costel Jurcă din serialul de comedie La Bloc, a împlinit 55 de ani pe 1 aprilie. Artistul filmează pentru BBC.
02.04.2022 | 00:59
Dragos Mostenescu a implinit 55 de ani Actorul din La Bloc filmeaza pentru BBC
Dragoș Moștenescu a împlinit 55 de ani. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

De câțiva ani, Dragoș Moștenescu a părăsit România și s-a mutat în Londra împreună cu familia sa. Actorul din La Bloc a împlinit vineri, 1 aprilie, 55 ani. În prezent, el filmează pentru un proiect de televiziune produs de BBC.

Dragoș Moștenescu filmează pentru BBC. Actorul din La Bloc a împlinit 55 de ani

Într-un interviu acordat pentru publicația Click, Dragoș Moștenescu a dezvăluit că în această perioadă filmează un proiect pentru televiziunea BBC.

ADVERTISEMENT

Actorul a devenit celebru în România pentru rolul din serialul La Bloc, însă de mai mulți ani s-a stabilit cu familia în Londra.

Dragoș Moștenescu nu a putut să ofere foarte multe detalii despre producția la care lucrează în prezent, însă a promis că va reveni cu dezvăluiri. În trecut, acesta a lansat un serial online. În Moșteneștii, actorul arăta publicului cum arată viața sa de zi cu zi.

ADVERTISEMENT

„Nu trebuie să fii genial ca să îţi vină ideea, când stai în casă ca toţi ceilalţi şi nu poţi să produci decât pentru online. Este o mini serie numită THE MOș (Moşteneştii) despre o familie mare, a mea, ce trăieşte cu toţi membrii ei în casă 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.”, povestea Dragoș Moștenescu pentru Click la începutul pandemiei de Coronavirus.

Reacția lui Dragoș Moștenescu după ce s-a spus că a murit

La începutul anului, în mediul online au apărut zvonuri conform cărora actorul din La Bloc ar fi încetat din viață. Totul a pornit de la un videoclip în care se derulau mai multe imagini cu Dragoș Moștenescu, însoțite de textul: „Dumnezeu să-l odihnească”.

ADVERTISEMENT

Nu doar publicul a crezut speculațiile, dar și prietenii și apropiații artistului. Acesta a declarat că a primit mai multe apeluri de la oameni care voiau să se asigure că este bine.

„Am luat-o ca atare, am făcut un mic TikTok de răspuns în care eu sunt viu și mă uit la videoclip. Nu vreau să bag foarte mult în seamă.

ADVERTISEMENT

A făcut înconjurul țării, a ajuns virală, dar nu mă cobor”, a spus actorul în cadrul unei emisiuni difuzate pe Antena Stars.

ADVERTISEMENT
Tags: