Sport

Dragoș Nedelcu a dezamăgit în primul meci pentru Fortuna Dusseldorf! Reacție tranșantă a antrenorului: „A fost o măsură de precauție!”

Dragoș Nedelcu a bifat prima partidă pentru Fortuna Dusseldorf, însă evoluțiile sale l-au dezamăgit pe antrenorul echipei din liga a 2-a germană.
27.07.2021 | 13:23
Dragos Nedelcu a dezamagit in primul meci pentru Fortuna Dusseldorf Reactie transanta a antrenorului A fost o masura de precautie
ADVERTISEMENT

Dragoș Nedelcu (24 de ani) a fost împrumutat de Dusseldorf, în vara acestui an, de la FCSB.

Contractul de împrumut urmează să expire la finalul actualului sezon, însă nemții vor putea să-l achiziționeze definitiv pe Nedelcu, pentru două milioane de euro.

Dragoș Nedelcu a dezamăgit în primul meci pentru Fortuna Dusseldorf

Dragoș Nedelcu a jucat în partida Sandhause – Fortuna Dusseldorf, 0-2, din prima etapă de 2.Bundesliga. Acesta a evoluat pe postul de fundaș central, însă, în minutul 69, a fost înlocuit cu Bodzek.

ADVERTISEMENT

Christian Preuser, antrenorul Fortunei Dusseldorf, s-a declarat dezamăgit de evoluția lui Dragoș Nedelcu și susține că internaționalul român are probleme de adaptare la fotbalul german.

„Viteza și intensitatea din liga a doua germană sunt diferite de cele cu care este obișnuit el în România. A fost pur și simplu o măsură de precauție”, a spus Christian Preuser, potrivit publicației  rp-online.

ADVERTISEMENT

În următorul meci de campionat, Fortuna Dusseldorf o va întâlni, acasă, pe Bremen. Partida se va juca sâmbătă, de la ora 21:30.

„Fortuna este prima mea experiență în afara României. Sunt foarte fericit să fiu aici, la Dusseldorf, pentru că este un pas corect în procesul meu de dezvoltare, iar cei de aici m-au făcut să mă simt bine în urma tuturor discuțiilor avute.

ADVERTISEMENT

Aștept cu nerăbdare să cunosc fotbalul german și îmi doresc să o ajut pe Fortuna să fie în fruntea clasamentului”, declara Dragoș Nedelcu, după perfectarea transferului la Dusseldorf.

Dragoș Nedelcu este un produs al Academiei Hagi. Acesta a debutat, în 2014, în Liga 1, la FC Viitorul, actuala Farul Constanța.

ADVERTISEMENT

În sezonul trecut, Dragoș Nedelcu a fost chinuit de mai multe accidentări, astfel că a bifat doar nouă meciuri în tricoul FCSB-ului.

  • 400.000 de euro este cota lui Dragoș Nedelcu, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT