Sport

Dragoș Nedelcu a fost pus pe lista neagră de Gigi Becali: ”Pleacă, dar trebuie să scot banii”

Abia revenit după o accidentare, Dragoș Nedelcu a intrat în colimatorul lui Gigi Becali, iar patronul este decis să scape de jucătorul adus de la Viitorul.
20.05.2021 | 22:38
Dragos Nedelcu a fost pus pe lista neagra de Gigi Becali Pleaca dar trebuie sa scot banii
ADVERTISEMENT

Căpitan în partida pierdută de FCSB cu Universitatea Craiova, Nedelcu nu mai este pe placul finanțatorului care s-a săturat de problemele medicale ale fotbalistului.

În acest play-off, jucătorul de 24 de ani a evoluat în trei partide. În primele două, deși a fost titular, nu a rezistat pe teren mai mult de jumătate de oră.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali nu-l mai vrea pe Dragoș Nedelcu la FCSB

După ce l-a criticat pentru prestațiile sale după accidentare, Gigi Becali s-a înfuriat și mai tare pe Dragoș Nedelcu la meciul cu Universitatea Craiova și a decis să-l vândă, dar vrea să-și recupere investiția de două milioane de euro.

”Dacă nu mai vrea să joace că plouă… A zis că a început ploaia și nu mai joacă. Nu-i vede pe copiii ăia că și-au dat viața, că a fost munca lor, sudoarea lor, și-au dat viața? Joacă la mișto și am luat golul.

ADVERTISEMENT

Pleacă Nedelcu, dar trebuie să scot banii. Vreau două milioane pe el. Eu am dat două milioane, adică un milion jumate plus 500.000 procentele și cât m-a mai costat el, 700-800.000. Dar vreau două milioane”, a declarat Becali pentru sport.ro.

Nedelcu, criticat în toate meciurile din play-off

Dragoș Nedelcu a fost luat la mișto de Gigi Becali după întâlnurea cu FC Botoșani, atunci când a fost înlocuit de antrenor Toni Petrea în minutul 31: ”Cred că Nedelcu a fost schimbat pentru că, probabil, a dormit pe el la gol. Dar așa era stabilit, să joace jumătate de oră, după să joace o repriză, dar o să-l întreb pe Petrea și vă spun eu vouă”.

ADVERTISEMENT

Patronul ”roș-albaștrilor” s-a declarat mulțumit de prestația puștilor de la FCSB în partida cu Universitatea Craiova, dar l-a criticat încă o dată pe Dragoș Nedelcu: ”Mi-au plăcut copiii de azi, luptători. Dacă nu făcea nenea Nedelcu greșeala aia poate scoteam un meci egal”.

Toate acestea au dus la ruptură iremediabilă între jucător și patron, iar Dragoș Nedelcu a fost pus pe lista de transferuri. Însă, este greu de crezut că Gigi Becali va obține două milioane de euro pe un jucător care a fost mai mult accidentat în ultima perioadă și are foarte puține minute în teren.

ADVERTISEMENT

Dică este alesul lui Becali

Gigi Becali încearcă în aceste zile să contureze lotul pentru sezonul viitor. Patronul FCSB a fost anunțat de antrenorul Toni Petrea că nu va mai continua din vară, a fost refuzat de Marius Șumudică deși anunțase că se înțeleseseră 99,9%.

Finanțatorul FCSB s-a repliat imediat după eșecul cu Șumudică și a anunțat că îl are în fața sa pe noul antrenor al ”roș-albaștrilor”, dar nu a vrut să-i dezvăluie numele. FANATIK a aflat că este vorba despre Nicolae Dică. Astfel, antrenorul este aproape de al doilea descălecat la echipa patronată de Gigi Becali după perioada 2017-2018 în care a reușit să califice echipa în primăvara europeană.

Primul mandat al lui Nicolae Dică la FCSB a fost pe 15 mai 2017 și sub conducerea lui echipa a fost neînvinsă în primele 10 meciuri. A dus echipa în primăvara europeană din Europa League, FCSB fiind învinsă de Lazio Roma în 16-imi. Pe plan intern, Dică a fost învins de CFR Cluj, chiar dacă FCSB a condus o bună parte din play-off. A plecat în decembrie 2018 după o înfrângere în fața celor de la CFR Cluj, 0-2 pe Arena Națională.


  • (P) Cota BETANO pentru sezonul viitor din Liga 1: 3,00 este cota pentru “FCSB câștigă titlul”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT