Fotbal intern

Dragoș Nedelcu, accidentare de coșmar! Câte luni va lipsi de la FCSB! EXCLUSIV

27.07.2019 | 12:25
Dragos Nedelcu accidentare de cosmar Cate luni va lipsi de la FCSB EXCLUSIV

Dragoş Nedelcu a suferit o accidentare de coşmar în Alashkert – FCSB 0-3, meci din prima manşă a turul 2 preliminar din Europa League. Mijlocaşul central de 22 de ani a ieşit şifonat din partida jucată în Armenia, iar FANATIK a aflat ce probleme are internaţionalul român.

Dragoș Nedelcu, accidentare de coșmar. A venit la Bucureşti cu genunchiul bandajat

În timpul meciul Alashkert – FCSB 0-3, Dragoş Nedelcu a suferit o accidentare la genunchi, motiv pentru care a avut piciorul bandajat atunci când el şi colegii s-au întors acasă. FANATIK a aflat că leziunea suferită l-ar putea ţine pe marginea terenului timp de trei luni, ceea ce va însemna că va rata mare parte din sezonul de toamnă pentru FCSB.

Accidentarea lui Dragoş Nedelcu vine într-un moment în care mai mulţi jucători de la FCSB au probleme medicale. La meciul retur cu Milsami Orhei, Mihai Roman a suferit o leziune musculară şi va sta pe bară timp de două luni. Mihai Pintilii s-a accidentat în perioada de pregătire din vară şi a absentat la primele meciuri ale noului sezon. Olimpiu Moruţan este un alt fotbalist pe care Bogdan Andone nu se va putea baza în următoarele două luni, după ce mijlocaşul ofensiv a suferit o întindere la ligamentul genunchiului.

Dragoș Nedelcu, accidentare de coșmar (sursă foto: Telekom Sport)
Dragoș Nedelcu, accidentare de coșmar (sursă foto: Telekom Sport)

Bogdan Andone cere transferuri: “Avem lotul limitat”

Marko Momcilovic şi Harlem Gnohere vor reveni la antrenamente abia peste trei săptămâni, astfel că Bogdan Andone are serios subţiat lotul. În aceste condiţii, antrenorul FCSB a cerut în repetate rânduri noi transferuri, pentru a putea avea un lot mai stufos.

“Aveam mare nevoie și din punct de vedere numeric, dar și valoric. E un sezon lung și aveam nevoie de ei. Avem nevoie de jucători în continuare. Știm foarte bine problema fundașului stânga. Am rămas cu lotul la limita de 18 jucători. Ca să poți face față în campionat și cupele europene mai avem nevoie de transferuri, cel puțin din punct de vedere numeric”, spunea de curând Bogdan Andone.