Sport

Dragoș Nedelcu, așteptat înapoi la FCSB. Cum se poate impune la echipa lui Gigi Becali: „Dacă simte că e la ‘și alții’, are o problemă”

Mihai Stoica îl așteaptă înapoi la FCSB pe Dragoș Nedelcu. Mijlocașul în vârstă de 25 de ani este împrumutat la Farul până la finalul sezonului. Oficialul vicecampioanei a dezvăluit cum se poate impune fotbalistul.
19.02.2022 | 17:37
Dragos Nedelcu asteptat inapoi la FCSB Cum se poate impune la echipa lui Gigi Becali Daca simte ca e la si altii are o problema
ADVERTISEMENT

Dragoș Nedelcu s-a despărțit în acest de sezon. Mijlocașul crescut la Academica Hagi a fost împrumutat mai întâi în a doua ligă din Germania, la Fortuna Dusseldorf, iar apoi ajuns din nou la Farul Constanța.

În 2017, Gigi Becali a plătit 2,13 milioane de euro pentru transferul său de la echipa lui Hagi, dar nu s-a ridicat niciodată la nivelul așteptărilor. Cu toate acestea, Nedelcu va mai primi șanse la FCSB, acolo unde va reveni în vară, după expirarea împrumutului.

ADVERTISEMENT

Dragoș Nedelcu va mai primi o șansă la FCSB. Unde s-a greșit prima dată

La prima sa aventură în tricoul roș-albastru, Dragoș Nedelcu a bifat 79 de prezențe, perioadă în care a marcat două goluri și a oferit două pase decisive. Mihai Stoica îl așteaptă înapoi pe fotbalistul în vârstă de 25 de ani și a explicat din ce motive nu s-a impus inițial.

„La început jucase fundaș central la Dusseldorf, după nu mai juca deloc. Un jucător bun. Dacă cineva îi dă încredere lui Nedelcu, se poate baza pe el.

ADVERTISEMENT

Dacă simte că e la ‘și alții’, are o problemă. Și mai e o problemă mare pentru el. Tot timpul era folosit ba închizător, ba fundaș central. Nu s-a știut exact unde am avut nevoie de el. 

Asta e valabil și la Ovidiu Popescu, care suferă. A jucat pe toate pozițiile. Singura poziție pe care a jucat bine a fost cea de fundaș central. A jucat fără greșeală ca fundaș central, dar dacă-i ții pe doi dintre Vinicius, Cristea și Miron pe bancă și joci cu Ovidiu Popescu, toată lumea zice că nu se poate așa ceva. Toți critică.

ADVERTISEMENT

Hagi a făcut etapa trecută trei schimbări la pauză. Imaginați-vă ce era la noi, ‘Gigi Becali s-a dezlănțuit’ și așa mai departe.

Nistor a fost înlocuit după ce fusese introdus la pauză. Ioniță, la Rapid, același lucru. La noi, toată lumea e umilită. Dar de ce să fie e umilit? E schimbat! Iar dacă echipa a câștigat, a fost bine”, a declarat Mihai Stoica, la Telekom Sport.

ADVERTISEMENT

Singurul post care îi priește lui Nedelcu, în opinia lui Hagi: „Nu-l bag fundaș central nici dacă mă bați”

De când s-a întors la Farul, Dragoș Nedelcu a jucat de patru ori în Casa Pariurilor Liga 1 și a reușit să marcheze în victoria cu 8-2 în fața Academicii Clinceni. De fiecare dată când a intrat, fotbalistul împrumutat de la FCSB a fost folosit de Hagi pe postul de „închizător”.

„Nede a stat bine, e închizător bun, are pasă bună, are construcție bună, stă bine în teren. E mijlocaș, niciodată fundaș! Eu nu-l bag fundaș nici dacă mă bați.

Manea e fundaș central, din punctul meu de vedere. Așa au crescut, eu îi cunosc bine. Nedelcu e mijlocaș central toată ziua și poate cel mai bun din România, se bate cu Tudor Băluță”, a declarat Gheorghe Hagi.

  • 400 de mii de euro e cota de piață a lui Dragoș Nedelcu, conform transfermarkt.com

  • (P) Cota BETANO pentru CS Mioveni – FCSB: 3,55 este cota pentru „X solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT