Fotbal intern

Dragoș Nedelcu, încă o umilință! Al doilea meci din play-off în care a fost scos după 30 de minute

16.05.2021 | 22:53
Dragos Nedelcu inca o umilinta Al doilea meci din playoff in care a fost scos dupa 30 de minute
Dragoș Nedelcu, încă o umilință! Al doilea meci din play-off în care a fost scos după 30 de minute
ADVERTISEMENT

Dragoș Nedelcu a fost înlocuit în minutul 31 al meciului dintre Sepsi și FCSB. Este pentru a doua oară în acest play-off în care jucătorul roș-albaștrilor iese de pe teren după prima jumătate de oră. 

Dragoș Nedelcu, al doilea meci din play-off în care a fost scos după 30 de minute!

Inițial, fundaș central a fost Denis Haruț, însă fostul jucător al Botoșaniului a suferit o accidentare de ultim moment care a dus la titularizarea lui Dragoș Nedelcu. Însă, pentru a doua oară în acest play-off, fotbalistul roș-albaștrilor a fost sacrificat și scos după doar 30 de minute.

ADVERTISEMENT

În locul lui Dragoș Nedelcu a intrat Alexandru Buziuc, iar locul în defensivă a fost acoperit de Ovidiu Popescu. Astfel, Florin Tănase a fost retras la mijlocul terenului și Buziuc a urcat în centrul ofensivei.

Pedepsit și în meciul cu FC Botoșani: “A dormit pe el la gol!”

Dragoș Nedelcu a fost pedepsit de Toni Petrea și în prima etapă a returului din play-off cu FC Botoșani. Atunci, fundașul central a fost înlocuit după 33 de minute după ce luase un cartonaș galben și evoluția lui nu a fost pe placul antrenorilor.

ADVERTISEMENT

După meci, Gigi Becali a explicat scurt și la obiect schimbarea lui Dragoș Nedelcu:

„Cred că Nedelcu a fost schimbat pentru că, probabil, a dormit pe el la gol. Dar așa era stabilit, să joace jumătate de oră, după să joace o repriză, dar o să-l întreb pe Petrea și vă spun eu vouă.

Sunt mulțumit de echipă și de joc. Fără Tănase și cu Olaru care acum s-a refăcut, sunt bucuros că am scăpat cu bine”, a declarat Gigi Becali după meciul câștigat de FCSB cu FC Botoșani.

ADVERTISEMENT

Mai mult, cele două meciuri în care a ieșit după o jumătate de oră de pe teren sunt singurele în care Dragoș Nedelcu a fost folosit în acest play-off. În celelalte 6 a fost rezervă neutilizată sau lăsat în afara lotului.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 1,98 este cota pentru “1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT