Fotbal intern

Dragoș Nedelcu, momente dificile la FCSB. Mirel Rădoi e preocupat. “Trebuie să uite ce se întâmplă acolo!”

22.03.2019 | 12:16
Dragos Nedelcu momente dificile la FCSB Mirel Radoi e preocupat Trebuie sa uite ce se intampla acolo
ADVERTISEMENT

Dragoș Nedelcu trece prin momente foarte dificile la FCSB, toate acestea după ce Gigi Becali l-a criticat după meciurile jucate pentru vicecampioana României în 2019, iar Mirel Rădoi este preocupat de situația mijlocașului central care face parte și din lotul echipei naționale a României U21.

Dragoș Nedelcu, momente dificile la FCSB

După meciul jucat de România U21 cu Spania U21 în stagiul de pregătire susținut de echipa lui Mirel Rădoi în Marbella, selecționerul reprezentativei de tineret a comentat în legătură cu problemele pe care le întâmpină Dragoș Nedelcu la FCSB.

ADVERTISEMENT

E clar că sunt discuții pe care le am cu el la nivel individual. L-am făcut să înțeleagă foarte bine că trebuie să uite ce se întâmplă la club atunci când ajunge la echipa națională. Cât timp face ce îi cer, eu sunt mulţumit, a declarat Mirel Rădoi, la conferinţa de presă de la finalul jocului Spania U21 – România U21, scor 1-0, conform digisport.ro.

Mirel Rădoi în momentul în care a fost prezentat ca antrenorul oficial al echipei naționale a României U21

Iată ce spunea Gigi Becali despre Dragoș Nedelcu:

„Nedelcu e fotbalist? Care dă numai pase la adversari? Apreciez bunul lui simţ, poate i-a fost ruşine de Ianis, că au fost colegi de echipă. O să înfiinţez o echipă de fotbal la sală, ca să mai iau 5-6 dintre ei să-i duc acolo, la fotbal la sală, ca să luăm campionatul la fotbal la sală. Nu câştigi campionatul cu fotbalişti de fotbal la sală. La Nedelcu am vorbit cu impresarul. Mi-a zis că are o ofertă din America, să vedem acum”, spunea Gigi Becali în urmă cu o săptămână.

ADVERTISEMENT

Cotatd e site-urile de specialitate la 1,5 milioane de euro, Dragoș Nedelcu a ajuns la FCSB pe 9 august 2017 și are un contract valabil până pe 30 iunie 2022. Mijlocașul central în vârstă de 22 de ani are 2 selecții la echipa națională a României, acolo unde a debutat pe 15 noiembrie 2016, dar și 17 prezențe în tricoul reprezentativei de tineret U21.