Fotbal intern

Dragoș Nedelcu, pedepsit în FC Botoșani – FCSB! Gigi Becali a explicat schimbarea: „A dormit pe el”

06.05.2021 | 22:47
Dragos Nedelcu pedepsit in FC Botosani  FCSB Gigi Becali a explicat schimbarea A dormit pe el
ADVERTISEMENT

Dragoș Nedelcu este fotbalistul pedepsit de Toni Petrea în prima repriză a partidei dintre FC Botoșani și FCSB, tânărul jucător fiind înlocuit în minutul 33.

Gigi Becali, despre schimbarea lui Nedelcu: „A dormit pe el la gol”

UPDATE, 6 mai, ora 22:47 / La finalul meciului câștigat de FCSB la Botoșani, scor 3-1, finanțatorul Gigi Becali a intervenit prin telefon într-o emisiune televizată și a explicat de Nedelcu a părăsit terenul înaintea pauzei. Becali consideră că fotbalistul venit de la Viitorul se face vinovat de golul moldovenilor, marcat de Ongenda.

ADVERTISEMENT

„Cred că Nedelcu a fost schimbat pentru că, probabil, a dormit pe el la gol. Dar așa era stabilit, să joace jumătate de oră, după să joace o repriză, dar o să-l întreb pe Petrea și vă spun eu vouă. Sunt mulțumit de echipă și de joc. Fără Tănase și cu Olaru care acum s-a refăcut, sunt bucuros că am scăpat cu bine”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.


ȘTIRE INIȚIALĂ, 6 mai, ora 20:33 /

Nedelcu luase un cartonaș galben inutil în momentul 26 și, probabil, Toni Petrea nu a vrut să riște ca elevul său să fie eliminat, mai ales că FCSB are probleme mari de lot pentru finalul play-off-ului.

ADVERTISEMENT

Dragoș Nedelcu a fost înlocuit de către Răzvan Oaidă, un alt fotbalist criticat de Gigi Becali în ultima perioadă. Totuși, nu el a fost primul jucător schimbat din meci, Marius Croitoru l-a înlocuit pe fiul său, David, în minutul 15, cu Mihai Roman.

Dragoș Nedelcu, pedepsit în FC Botoșani – FCSB

Dragoș Nedelcu a fost pedepsit de Toni Petrea în prima repriză a partidei dintre FC Botoșani și FCSB, acesta fiind înlocuit la câteva minute distanță după ce primise un cartonaș galben inutil.

ADVERTISEMENT

În condițiile în care lotul FCSB-ului este foarte „subțire”, din cauza accidentărilor sau a suspendărilor, tehnicianul „roș-albaștrilor”, probabil, nu a vrut să riște o eliminare a lui Nedelcu.

Dragoș Nedelcu nu mai jucase un meci oficial pentru FCSB de la Supecupa României, pierdută de echipa sa la penalty-uri împotriva lui CFR Cluj.

ADVERTISEMENT
  • 24 de ani este vârsta lui Dragoș Nedelcu

A fost doar al patrulea meci al lui Nedelcu în actualul sezon de Liga 1

Pentru Dragoș Nedelcu, partida cu FC Botoșani a fost doar al patrulea meci din actualul sezon de Liga 1, pe care l-a jucat, el fiind accidentat o perioadă lungă de timp.

Acesta mai are un meci și în Cupa României, în duelul cu Dinamo, când a fost chiar căpitanul echipei, dar a jucat și în Supercupa României, cu CFR Cluj.

Dragoș Nedelcu a venit la FCSB în vara anului 2017 de la Viitorul, alături de care câștigase titlul, în schimbul sumei de 2.130.000 de euro.

  • 650.000 de euro este cota de piață a lui Dragoș Nedelcu, conform transfermarkt.com

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Academica Clinceni: 1,31 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT