Fotbal intern

Dragoș Nedelcu, realist după prestația modestă cu Chindia: ”Nu prindem nici podiumul dacă jucăm așa”

22.02.2020 | 22:44
Dragos Nedelcu realist dupa prestatia modesta cu Chindia Nu prindem nici podiumul daca jucam asa
ADVERTISEMENT

FCSB își continuă parcursul dezastruos din 2020. După remiza albă cu codașa Academica Clinceni, echipa lui Bogdan Argeș Vintilă a înregistrat un nou semi-eșec pe teren propriu, scor 1-1 cu o altă candidată la retrogradare, Chindia Târgoviște. La finalul partidei de sâmbătă, jucătorii vicecampioanei au tras un semnal de alarmă înainte de play-off.

Dragoș Nedelcu trage un semnal de alarmă după prestația modestă cu Chindia: ”Nu prindem nici podium dacă jucăm așa”

Dragoș Nedelcu, mijlocașul celor de la FCSB, a fost extrem de afectat după remiza cu Chindia. Jucătorul de 23 de ani consideră că el și colegii săi trebuie să-și schimbe atitudinea, altfel sunt probleme și cu podiumul.

ADVERTISEMENT

”Trebuie să schimbăm ceva. Dacă vom continua așa nu vom avea șanse nici la podium. CFR Cluj are un joc direct și atât, nu foarte elaborat precum Viitorul sau Craiova. Joacă pragmatic și iau puncte. Au o echipă cu experiență. De aceea gestionează lucrurile foarte bine.

Până în vară mai sunt foarte multe meciuri. Trebuie să ne gândim ce avem de făcut. Nu se poate să facem doar 5 puncte. Trebuie să schimbăm ceva în atitudine și în joc.

ADVERTISEMENT

Valoare și calitate avem pentru că suntem aceiași jucători care am legat 7-8 victorii anul trecut. Suporterii au tot dreptul să spună asta. E normal să fie nemulțumiți. Le dau dreptate pe această cale.”, a spus Nedelcu după meci.

FCSB, tot mai departe de titlu

FCSB, echipă care se anunța o candidată de prim plan la titlu în Liga 1, se află acum într-o postură destul de complicată.

ADVERTISEMENT

Pe locul 3 după ultimul meci jucat în sezonul regulat, echipa lui Bogda Vintilă poate intra în play-off de pe locul 5.

Dacă FC Botoșani și Astra Giurgiu își câștigă meciurile din această rundă, FCSB va ajunge pe un loc rușinos în raport cu pretențiile conducerii roș-albastre.

ADVERTISEMENT

FCSB a încheiat la egalitate în ultimul meci din sezonul regulat, scor 1-1, cu Chindia Târgoviște. Golurile meciului de pe Arena Națională au fost marcate de Miron (14) și Dangubic (90+1).

ADVERTISEMENT