ADVERTISEMENT
Sport

Dragoș Nedelcu, rugăminte pentru Gigi Becali: ”Este cel mai înalt nivel”. Video

Convocat pentru cantonamentul naționalei olimpice din Spania, Dragoș Nedelcu îl roagă pe finanțatorul FCSB, Gigi Becali, să-l lase să meargă la Tokyo.
Autor: Traian Terzian | 29.05.2021 | 17:44
Dragoș Nedelcu, rugăminte pentru Gigi Becali: ”Este cel mai înalt nivel”. Video
Convocat pentru cantonamentul naționalei olimpice din Spania, Dragoș Nedelcu îl roagă pe finanțatorul FCSB, Gigi Becali, să-l lase să meargă la Tokyo. Sursă foto: Sport Pictures

Nemulțumit de arbitrajele din Liga 1, Gigi Becali a anunțat în exclusivitate pentru FANATIK că în viitor, în semn de protest, jucătorii săi ar putea să se retragă de la naționalele României, pentru că sunt faultați, iar deciziile arbitrilor întârzie să apară în cazul adversarilor.

ADVERTISEMENT

Nedelcu a fost chemat de staff-ul reprezentativei U23 pentru cantonamentul din Spania, din care mai fac parte doi jucători de la FCSB: Octavian Popescu și Ovidiu Perianu.

Gigi Becali, rugat de Dragoș Nedelcu să-l lase la Jocurile Olimpice

”Tricolorii” sunt în plin proces de pregătire pentru Jocurile Olimpice, iar Dragoș Nedelcu își dorește să fie prezent la competiție și în cere lui Gigi Becali să-l lase să meargă la Tokyo.

”Este cu mult peste așteptările mele, poate este cel mai înalt nivel la care poți juca, la Jocurile Olimpice. Depinde ce strategie va fi pentru că sunt multe la mijloc și nu știu care este planul clubului.

ADVERTISEMENT

Această convocare reprezintă ceva foarte important, pentru că aici mă simt foarte bine alături de colegi, de staff, de toată lumea. Mereu vin cu inima deschisă”, a declarat Nedelcu pentru FRF TV.

Dică a pierdut trei fotbaliști pentru cantonamentul din Spania

În perioada 31 mai – 9 iunie ”tricolorii mici” vor efectua un stagiu de pregătire în Spania, unde au programate și două meciuri test, cu reprezentativele similare ale Mexicului și Australiei.

FRF a anunțat că trei dintre fotbaliștii convocați pentru acest cantonament nu vor mai face deplasarea cu lotul naționalei U23. Este vorba despre Andrei Chindriş şi Alexandru Dobre care au acuzat probleme medicale şi de Radu Drăguşin, acesta din urmă absentând din motive personale.

ADVERTISEMENT

În locul lor au primit telegrame de convocare Andrei Raţiu, de la Villarreal, acesta urmând să se alăture lotului direct în cantonamentul din Spania, la fel ca și Alexandru Măţan, de la Columbus Crew, Alex Paşcanu, de la Ponferradina, şi Răzvan Sava, de la Torino.

România, grupă lejeră la Jocurile Olimpice

”Tricolorii” au participat ultima oară la turneul olimpic de fotbal tocmai în 1964, tot în Japonia. Ediția din acest an a JO va fi doar a patra la care România va participa cu echipa de fotbal, după cele din 1924 (Paris), 1952 (Helsinki) şi 1964 (Tokyo).

ADVERTISEMENT

România va debuta la turneul olimpic de fotbal în data de 22 iulie când va înfrunta reprezentativa statului Honduras. Al doilea meci al tricolorilor se va juca pe 25 iulie, contra Coreei de Sud, iar pe 28 iulie ”tricolorii” vor înfrunta selecționata olimpică a Noii Zeelande.

Primele două clasate se califică în sferturile de finală (31 iulie), semifinalele vor avea loc pe 3 august, iar finala pe 7 august. Dacă va trece de grupe, România va înfrunta în sferturi locul 1 sau 2 din Grupa A, din care fac parte Japonia, Africa de Sud, Mexic și Franța.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT