Fotbal intern

Dragoș Nedelcu şi Harlem Gnohere pleacă de la FCSB: ”Azi se transferă”. Gigi Becali primeşte peste 3 milioane de euro

31.01.2020 | 12:17
Dragos Nedelcu si Harlem Gnohere pleaca de la FCSB Azi se transfera Gigi Becali primeste peste 3 milioane de euro
ADVERTISEMENT

Jucătorii Dragoș Nedelcu şi Harlem Gnohere pleacă de la FCSB, finanțatorul Gigi Becali anunțând că și-a dat acordul pentru cedarea lor.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 6,70 este cota pentru „x pauză / 2 final”. Vezi aici mai multe cote!

ADVERTISEMENT

Dragoș Nedelcu şi Harlem Gnohere pleacă de la FCSB

Gigi Becali a intrat prin telefon la Pro X și a anunțat plecările lui Dragoș Nedelcu și Harlem Gnohere de la FCSB. Mijlocașul adus de la FC Viitorul va pleca la MOL Vidi, în timp ce atacantul francez va ajunge la o formație din Golf.

”Am cerut 2,5 milioane pe Nedelcu, ei sunt de acord, sunt şi nişte clauze pentru Europa League. Eu cred că Gnohere şi Nedelcu o să plece astăzi”, a declarat Gigi Becali despre cei doi jucători.

ADVERTISEMENT

”Am acceptat 800.000 de euro pentru Gnohere”

”Am primit un telefon azi-dimineaţă dacă accept 800.000 de euro în două tranşe pentru Gnohere din Golf. Am zis că da, dar cu garanţii bancare. Trebuie să ai garanţii cu ei, chiar dacă sunt foarte bogaţi. Nu vreau să mă judec 2-3 ani la FIFA pentru nişte bani”, a mai spus finanțatorul.

De asemenea, Gigi Becali, a confirmat FANATIK, care a anunțat în exclusivitate că FCSB i-a reziliat contractul lui Cristi Manea: ”Salomao a plecat, Manea a plecat şi el. A semnat rezilierea contractului. Asta este strategia clubului”.

ADVERTISEMENT

Becali refuzase o ofertă de 2 milioane de euro pentru Nedelcu

Cristi Manea a venit ca o mare vedetă la FCSB, dar nu l-a convins pe Gigi Becali, iar fundaşul lateral a primit foarte puţine şanse să evolueze titular. Diogo Salomao a fost adus în vară, dar a jucat doar 211 minute pentru vicecampioana României. Mijlocașul ofensiv va pleca la Santa Clara, formație din prima ligă portugheză.

În urmă cu o săptămână, Gigi Becali a povestit că a primit o ofertă de 2.000.000 de euro pentru Dragoș Nedelcu, dar a refuzat, pentru că își dorea 3.000.000 de euro pe mijlocașul venit de la FC Viitorul.

ADVERTISEMENT

FCSB debutează în 2020 cu CFR Cluj

În cele din urmă, Gigi Becali a decis să se despartă de Dragoș Nedelcu, deși la începutul anului anunța că jucătorul va fi folosit pe postul de fundaș central, acolo unde Bogdan Vintilă are doar două variante: Bogdan Planic și Iulian Cristea.

FCSB va juca primul meci oficial din 2020 în deplasare cu CFR Cluj, într-un adevărat derby al campionatului. Partida se va disputa duminică, 2 februarie, de la ora 20:00, și va fi transmisă în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK.

ADVERTISEMENT