Fotbal intern

Dragoș Nedelcu, titular la FCSB în meciul cu Universitatea Cluj! Mijlocașul revine după trei luni de pauză, așa cum a anunțat FANATIK

29.10.2019 | 20:38
Dragos Nedelcu titular la FCSB in meciul cu Universitatea Cluj Mijlocasul revine dupa trei luni de pauza asa cum a anuntat FANATIK
ADVERTISEMENT

Dragoș Nedelcu este titular la FCSB în partida cu Universitatea Cluj din optimile Cupei României. Mijlocașul defensiv a revenit recent la antrenamentele susținute sub comanda lui Bogdan Vintilă, iar acum, la mai bine de trei luni de la ultimul meci jucat, va bifa din nou minute într-un meci oficial.

Dragoș Nedelcu revine la FCSB după mai bine de trei luni

FCSB întâlnește Universitatea Cluj în optimile de finală ale Cupei României, iar Bogdan Vintilă a surprins în alcătuirea primului 11. Pe lângă folosirea în premieră a doi atacanți de careu , Tsoumou și Ioan Hora fiind în echipa de start, Dragoș Nedelcu este titular pentru meciul de Cupă, așa cum FANATIK anunța în weekend. De asemenea, Dennis Man este pe banca de rezerve, pentru prima dată după accidentarea suferită în meciul echipei naționale de tineret cu Irlanda de Nord.

ADVERTISEMENT

Dragoș Nedelcu a revenit de câteva săptămâni la antrenamente, după accidentarea suferită la genunchi. Pe 25 iulie, FCSB întâlnea Alashkert în turul doi preliminar al Europa League, iar la finele unui meci controlat de roș-albaștri, Nedelcu se întindea pe gazon, acuzând dureri. Verdictul a fost entorsă de genunchi cu întinderea ligamentelor. Până la momentul accidentării, mijlocașul defensiv a fost om de bază la FCSB, reușind chiar și un gol în meciul cu Hermannstadt, din prima etapă a sezonului din Casa Pariurilor Liga 1.

Acum, la trei luni și patru zile de la momentul accidentării, Dragoș Nedelcu revine în primul 11 al celor de la FCSB pentru meciul cu Universitatea Cluj, din optimile Cupei României.

ADVERTISEMENT
  • 22 de ani are Dragoș Nedelcu