Fotbal intern

Impresarul Dragoș Sârbu sare în apărarea lui Mario Nicolae: „Ce, e o rușine dacă ai cărat bagaje? Are și calități dacă a ajuns la Dinamo” Exclusiv

16.05.2021 | 11:11
Impresarul Dragos Sarbu sare in apararea lui Mario Nicolae Ce e o rusine daca ai carat bagaje Are si calitati daca a ajuns la Dinamo Exclusiv
Mario Nicolae a avut de înfruntat multe critici de când a ajuns la Dinamo, la începutul acestui an.
ADVERTISEMENT

Dinamo a ratat calificarea în finala Cupei României, dar are șanse mari să-și păstreze locul în Liga 1 și pentru sezonul viitor. Atacat din multe direcții, managerul „câinilor”, Mario Nicolae și-a găsit și un aliat! Dragoș Sârbu, cunoscutul impresar care lucrează cu frații Becali, e de părere că oficialul lui Dinamo a fost luat în colimator mai mult pe nedrept.

Dragoș Sârbu a fost deranjat de declarațiile pe care Dan Tocaci, omul de încredere al regretatului Florian Walter, le-a făcut exclusiv pentru FANATIK atacându-l „la baionetă”, pe Nicolae. “Și eu am lucrat împreună cu Mario, poate și eu am cărat bagaje. Dar doar rezultatele vor arăta dacă Mario a fost omul potrivit pentru Dinamo”, și-a început tirada Dragoș Sârbu.

ADVERTISEMENT

Mario Nicolae și Dragoș Sârbu au lucrat împreună o perioadă la firma care se ocupa de cantonamentele mai multor echipe din Liga 1, condusă de cipriotul Antonis Antoniou.

Dragoș Sârbu, deranjat de atacul lui Dan Tocaci la adresa lui Mario Nicolae: „Este foarte urât să îi spui așa”

„Am fost cu ei, și eu îl ajutam pe Antonis. Poate și eu am cărat bagaje, dar este foarte urât să îi spui așa! Până la urmă ăsta era scopul muncii, să ajutăm echipele să se simtă bine. Avea Walter prea mulți care îi cărau bagajul, nu mai era nevoie de Mario. Da, îi ajuta, de asta ai oameni angajați. Dar nu numai Mario… Și eu am ajutat, dar și alți conducători care sunt acum în fotbalul românesc”, a declarat Dragoș Sârbu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
Dragoș Sârbu (stânga) alături de Ioan Becali și titratul Jose Mourinho

De asemenea, Dragoș Sârbu reamintește că Mario Nicolae avea deja destulă experiență în fotbal în momentul în care a fost luat la Universitatea Cluj.

Mario Nicolae, director sportiv la Dinamo, apărat de Dragoș Sârbu: „Nu a trădat pe nimeni! Toți plecăm la mai bine”

„Mario era deja în fotbal când l-a luat Antonio. A lucrat și la FC Argeș, și la Internațional. A fost translator, a venit pe bancă. E normal că înveți. S-a născut vreunul învățat? Fiecare la rândul nostru. am pornit de undeva…

ADVERTISEMENT

Ce, e o rușine dacă ai fost muncitor? Că alege greșit un jucător, asta e cu totul altceva. Se poate critica. Am lucrat și eu cu Mario, vă spun că nu a trădat pe nimeni! Toți plecăm la mai bine… Antonio i-a și zis că, dacă merge la mai bine, să se ducă liniștit. La Petrolul, până la urmă, l-a dus tot domnul Walter”, a punctat Dragoș Sârbu.

„Eu nu pot să îl evaluez acum pe Mario profesional. Rezultatele vor arăta. Este tânăr, nu are experiența unora ca Prunea, sau ca alții. Dar are și el niște calități dacă a ajuns la un club precum Dinamo. Măcar că vorbește două limbi străine, sau trei, și e mare lucru”, a mai spus Dragoș Sârbu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

„A fost translator pentru marele Giannini și pentru mulți alții. Vom vedea dacă merită să fie la Dinamo”, povestește Sârbu, care s-a arătat uimit de noul look al lui Mario Nicolae: „Nu îl mai văzusem de 2-3 ani, am rămas surprins… L-am văzut cu barbă, a luat-o și el spre biserică”.

Dragoș Sârbu, despre rolul lui Mario Nicolae la U Cluj: „Florian Walter și Dan Tocaci nu știau deloc engleză, normal că l-au apreciat pe Mario”

Dragoș Sârbu este convins că Mario Nicolae i-a fost recunoscător lui Florian Walter pentru șansa acordată. Pe de altă parte, Sârbu susține că regretatul patron al celor de la U Cluj devenise prea dur în relația cu angajații. „Mario nu a trădat pe nimeni, pur și simplu a mers la mai bine. Asta încercăm cu toții… A vorbit cu Walter, i-a mulțumit pentru șansa pe care i-a oferit-o. Florian Walter și Dan Tocaci nu știau deloc engleză, normal că l-au apreciat pe Mario.

Nu pot eu să știu dacă Mario l-a înjurat vreodată, dar este adevărat că și Walter devenise foarte dificil. Îi punea pe toți să i se adreseze cu domnule, era dur cu angajații săi. Și acum vine tocmai Tocaci să ne vorbească de servilism… Asta m-a deranjat””, a concluzionat impresarul Dragoș Sârbu pentru FANATIK.

Ionel Gane a insistat pentru aducerea lui Mario Nicolae la Dinamo. Cei doi au lucrat împreună la Petrolul

Mario Nicolae a fost numit la începutul acestui an în funcția de director sportiv al lui Dinamo, la insistențele lui Ionel Gane. Cei doi lucraseră împreună și la Petrolul.

Dinamo traversează o formă excelentă după un start ratat în play-out. “Câinii” au patru victorii consecutive, cu ajutorul cărora au ajuns la un total de 27 de puncte în clasament, fiind optimiști că vor scăpa de la retrogradare.

ADVERTISEMENT