Life

Dragoș Săvulescu a devenit tată! S-a folosit de o mamă surogat! Soția lui, Angela Martini: ”Bun venit în această lume, Kyree”

Dragoș Săvulescu a devenit tată al unui băiețel, Kyree, milionarul fugar și soția lui, frumoasa Angela Martini, folosind o mamă surogat din Statele Unite.
04.12.2021 | 17:44
Dragos Savulescu a devenit tata Sa folosit de o mama surogat Sotia lui Angela Martini Bun venit in aceasta lume Kyree
Dragos Savulescu si frumoasa lui sotie, Angela Martini, au devenit parintii unui baietel nascut de o mama surogat Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Dragoș Săvulescu și Angela Martini, soția lui, au devenit părinți, anunțul venirii pe lume al fiului lor fiind făcut de frumoasa fostă Miss Albania printr-o postare pe Instagram.

Dragoș Săvulescu, tată prin intermediul unei mame surogat

”Fiul nostru – Kyree Martini Savulescu, prelungirea iubirii noastre, s-a născut ieri, 2 decembrie 2021, în Dallas, Texas. Am avut norocul să avem propriul nostru copil cu ajutorul unui remarcabil surogat purtător gestațional.

ADVERTISEMENT

Vom fi mereu recunoscători ființei umane excepționale care ne-a purtat băiețelul! Inimile noastre sunt pline de iubire și fericire! Bun venit în această lume, Kyree!”, a notat, pe conturile ei de socializare, Angela Martini.

Mai mult, soția lui Dragoș Săvulescu a postat și o serie de imagini cu micuțul care a venit pe lume și care a fost născut prin intermediul unei mame surogat, fiind, probabil, nerăbdătoare să îl țină în brațe cât mai repede.

ADVERTISEMENT

Interesant este că numele copilului lui Dragoș Săvulescu și al Angelei Martini, Kyree, este de origine greacă și are sensuri profund religioase, însemnând ”Dumnezeu”.

Dragoș Săvulescu și Angela Martini s-au căsătorit în 2017

Dragoș Săvulescu și Angela Martini s-au căsătorit în 2017, la Las Vegas, după ce, susține milionarul român, s-a îndrăgostit la prima vedere de supermodelul de origine albaneză care are și cetățenie americană.

ADVERTISEMENT

„Viața mea a devenit ca un film, în special de doi ani încoace, de când sunt cu Angela. Asta pentru că atunci când ești împlinit ca bărbat, atunci când ți-ai găsit acea persoană lângă care simți că nu mai ai nevoie de nimeni, într-adevăr viața devine ca un film. E un film frumos, de dragoste și de acțiune”, spunea Dragoș Săvulescu, citat de B1.

”Este iubirea vieţii mele, altfel n-aş fi trecut prin Iad pentru el! Dacă Dragoş mi-ar fi spus de la începutul relaţiei că aşa se va întâmpla, şi aş fi putut vedea tot, cum s-ar fi întâmplat de la început, ca un film, înainte de a fi împreună, chiar şi aşa tot aş fi fost cu el!”, spunea și Angela Marini, la Antena Stars, despre Dragoș Săvulescu, bărbatul care a transformat-o, acum, în mama unui băiețel.

ADVERTISEMENT

Dragoș Săvulescu, urmărit internațional

Dragoș Săvulescu este urmărit internațional încă din 2019, milionarul care a fost acționar și la Dinamo București fiind condamnat la mai bine de cinci ani de închisoare în dosarul retrocedărilor plajelor din Mamaia.

Cu toate acestea, Dragoș Săvulescu nu a fost adus încă în țară, autoritățile italiene refuzând să îl extrădeze în România, în urma judecării unor sesizări depuse de acesta în Italia. Mai mult decât atât, la această oră, Dragoș Săvulescu nici nu este nevoit să se mai ascundă, el locuind, liniștit, alături de Angela Martini, soția lui, în Italia.

Dragoș Săvulescu a avut însă emoții în această vară, atunci când autoritățile grecești l-au reținut pe insula Mykonos, iar România a cerut extrădarea lui. Cu toate acestea, și de acea dată Dragoș Săvulescu a scăpat de problemele pe care le-ar avea dacă ar ajunge în țară și autoritățile elene au refuzat extrădarea.

Dragoș Săvulescu dă România în judecată

Mai mult, de curând, Dragoș Săvulescu s-a îndreptat împotriva României și a anunțat că va da statul în judecată, al CEDO, pentru că menține dosarul lui de urmărire internațională la Interpol.

”Am pierdut bani și timp, am suferit foarte mult din cauza atacurilor venite. Am suferit daune psihologice, soția mea nici măcar nu putea dormi și mânca. Sănătatea noastră, imaginea noastă, viața noastră, afacerile noastre au fost afectate.

Trebuie să cerem guvernului să plătească pentru acest prejudiciu grav și cred că avem multe motive legitime pentru a pretinde acest lucru”, spunea Dragoș Săvulescu, într-un interviu acordat publicației grecești Prothotema.

ADVERTISEMENT