Cum e răsfăţată o vedetă TV de un internaţional român

Lui Gabriel Torje îi merge bine nu doar pe plan profesional, ci şi sentimental. Cu reprezentativa de fotbal a României a reuşit calificarea la baraj şi se află la un pas de Campionatul Mondial...
17.10.2013 | 12:54
Cum e rasfatata o vedeta TV de un international roman
ADVERTISEMENT

Lui Gabriel Torje îi merge bine nu doar pe plan profesional, ci şi sentimental. Cu reprezentativa de fotbal a României a reuşit calificarea la baraj şi se află la un pas de Campionatul Mondial din Brazilia, iar în viaţa privată trăieşte o poveste de dragoste alături de Iulia Maria Pîrlea, o frumoasă prezentatoare de ştiri la Digi 24. Chiar dacă a fost convocat de Victor Piţurcă pentru partidele cu Andorra şi Estonia, Torje şi-a făcut timp şi pentru iubita sa, căreia i-a făcut un cadou special cu ocazia zilei de naştere. Astfel, mijlocaşul lui Espanyol i-a comandat Iuliei un superb buchet de trandafiri şi crini, care a emoţionat-o pînă la lacrimi. Surprizele lui Torje nu s-a oprit, însă, aici. Internaţionalul român i-a oferit prezentatoarei de la Digi 24 şi un tort în formă de inimă pe care era scris: “La mulţi ani, Iulia! Te iubesc”.

I-a dedicat un gol

Anul trecut, Iulia Pîrlea, tot cu ocazia zilei de naştere, a avut parte de două cadouri din partea lui Gabriel Torje. Mijlocaşul i-a dedicat prezentatoarei de televiziune un gol marcat în Primera Division, urmat, la scurt timp, de un buchet cu trandafiri roşii, primiţi la miezul nopţii. “Au fost nişte cadouri foarte frumoase, mă simt un om <<bogat>>. Nu mi-aş putea dori mai mult, sînt înconjurată de oameni care mă iubesc. <<Toţi trandafirii roşii din Bucureşti>>, primiţi de la iubitul meu la 12 noaptea, dar şi golul lui Gabi din meciul contra celor de la Mallorca, pe care mi l-a dedicat, sînt cele mai frumoase cadouri”, recunoştea Iulia în urmă cu un an.

ADVERTISEMENT

 

parlea

Tags: