News

Dragostea în vremea pandemiei COVID-19! S-au căsătorit, deși el mai are câteva luni de trăit: “Nu mai vezi dragoste ca aceasta”

18.05.2020 | 17:28
Dragostea in vremea pandemiei COVID19 Sau casatorit desi el mai are cateva luni de trait Nu mai vezi dragoste ca aceasta
ADVERTISEMENT

Doi adolescenți au rescris dragostea în vremea pandemiei COVID-19 și au oferit lumii speranță cât pentru o viață întreagă. Oricât de mult poate să însemne întregul. Se întâmplă în Statele Unite ale Americii, acolo unde Chase Smith s-a căsătorit cu iubirea vieții lui într-o ceremonie încărcată de emoție, vise, iluzii și rugăciuni.

Dragostea în vremea pandemiei COVID-19!

Au primit binecuvântarea preotului exact în locul în care Chase și-a parcat camioneta și a așteptat-o pentru prima oară pe ea. O ea blondă, cu ochi mari, cu bucle frumoase și un suflet aparte. Sadie Mills s-a îndrăgostit imediat de Chase. La început a fost fascinată de umorul lui, de zâmbetul larg și de felul în care părea să râdă cu toată ființa.

ADVERTISEMENT

Apoi a descoperit un bărbat puternic, un luptător și un învingător. Un tânăr care părea că nu se teme de nimic. Își aduce aminte perfect de curcubeul care a ieșit din nori atunci când s-au sărutat pentru prima oară. Semn că iubirea lor este una binecuvântată.

S-au căsătorit, deși el mai are câteva luni de trăit

Luni întregi au stat împreună, și-au făcut planuri, au visat la comun. Erau clasa a 12-a, urmau să plece la facultate. Ea voia să-și continue cariera și să caute un loc în lotul național de sărituri în apă. El era acolo, lângă ea, ajutând-o pas cu pas, mai ales că, în urmă cu doar câțiva ani, Chase era considerat un înotător de viitor.

ADVERTISEMENT

Doar că tumora care i-a atacat corpul pe când avea 12 ani a revenit furtunos în luna martie. De data aceasta a lovit crunt într-un umăr, în plâmân, spate și o coapsă. Până la data de 24 aprilie, Chase avea dureri îngrozitoare în ochiul stâng și în ambele tâmple.

Un alt examen a arătat că tumora s-a împrăștiat în organism cu o viteză impresionantă. Sarcomul Ewing este nemilos, rece și înfiorător. Vorbim despre un tip de cancer care se dezvoltă în țesuturile de susținere ale organismului. Celulele lui se pot răspândi și în alte zone ale corpului, inclusiv măduva osoasă, plămânii, rinichii, inima, glandele suprarenale și alte țesuturi moi.

ADVERTISEMENT

Sarcomul Ewing este un cancer foarte rar la adulți, acesta fiind cel mai des întâlnit la copii cu vârste cuprinse între 10-20 ani. Cu sau fără tratament, Chase mai avea de trăit între 3 și 5 luni. Și atunci, abia atunci, totul s-a schimbat.

Nunta plănuită pentru finalul facultății a fost pusă la cale în doar 4 zile. Printre lacrimi de durere, printre lacrimi de fericire, printre îmbrățișări și încurajări, cei doi și-au spus jurămintele cu vorbe care usturau. Și-au promis să trăiască fiecare moment care le-a mai rămas. Împreună. Și să se roage la Dumnezeu pentru o minune.

ADVERTISEMENT

Într-o rochie albă, Saddie a ținut să le explice celor prezenți. „Noi, în fiecare zi ne rugăm Creatorului pentru un miracol. Ne rugăm ca Chase să rămână pe acest pământ cât mai mult și să le spunem la cât mai mulți oameni povestea noastră de dragoste”

„M-am îndrăgostit de ea de la prima vedere. Nu am stat despărțiți de când ne-am cunoscut mai mult de o zi”, a punctat și Chase în aplauzele tuturor.

„Este ca o poveste de pe Hallmark. O poveste de dragoste pe care ar putea să o scrie Nicholas Sparks. Pur și simplu nu mai vezi dragoste ca aceasta”, a explicat și mama lui Chase.

Atunci când a aflat că restul vieții lui se măsoară în luni, nu ani, Chase și-a consultat părinții, apoi a discutat cu Sadie. „Oprește-te, știu ce vrei să spui și același lucru voiam să ți-l zic și eu. Să ne căsătorim”, a zis tânăra care a acceptat pe loc cererea.

Când a sosit momentul să discute cu părinții ei lucrurile au decurs firesc. „Le-am spus cât de mult mi-a schimbat Sadie viața, cât este de specială pentru mine și faptul că nimeni nu m-a înțeles așa cum a făcut-o ea chiar și în lupta cu cancerul.

Reușește să mă liniștească mereu, să mă încurajeze. Nu-mi doresc decât să afle lumea despre povestea noastră și să înțeleagă oamenii că prin Dumnezeu totul este posibil”, a mai spus tânărul.

După ce au depus jurămintele, Chase și Sadie au ridicat mâinile spre cer. Era victoria lor, povestea lor! Una care a făcut înconjurul lumii. O poveste pe timp de pandemie care se încheie exact ca dragostea în vremea holerei scrisă magistral de Gabriel Garcia Marquez.

„Abia atunci se uită căpitanul la Fermina Daza şi văzu sclipind între genele ei primele boabe de chiciură. Apoi îl privi pe Florentino Ariza, calmul lui imperturbabil, iubirea lui de neînfrânt, şi-l înfioră bănuiala târzie că nu moartea, cât viaţa e fără de margini”

 

 

ADVERTISEMENT