Life

Dragostea l-a costat scump pe un bătrân. Cum a fost păcălit de cea care s-a declarat îndrăgostită până peste cap de el

Un bătrân îndrăgostit a rămas fără sute de mii de dolari. Din păcate, bărbatul de 75 de ani nu a mai putut recupera suma pierdută.
04.06.2024 | 20:33
Dragostea la costat scump pe un batran Cum a fost pacalit de cea care sa declarat indragostita pana peste cap de el
Un bătrân îndrăgostit a rămas fără sute de mii de euro. Sursa foto: Freepik
ADVERTISEMENT

Cu dragostea nu este de joacă, iar de asta s-a convins un bătrân. Dornic să își găsească sufletul pereche, bătrânul a aflat că tânăra care pretindea că este îndrăgostit de el l-a înșelat. Nu sentimental, ci financiar.

Cum a pierdut un bătrân îndrăgostit 715.000 de dolari

În ultima vreme, escrocii din online acționează prin diverse metode. Ca de obicei, cea mai sigură țintă sunt bătrânii vulnerabili. Aceștia cad ușor în plasa escrocilor care folosesc fel de fel de cuvinte pentru a-i ademeni.

ADVERTISEMENT

În plasa escrocilor din mediul online a căzut și un bătrân de 75 de ani. Acesta s-a îndrăgostit de o chinezoaică de 37 de ani, după ce a fost abordat pe LinkedIn. Lucrurile au avansat rapid între ei, iar bătrânul a ajuns să aibă încredere deplină în femeia din China.

Violaine Chen a simțit din prima că bătrânelul este ținta singură, dar și cel care ar fi dispus să facă orice pentru ea. Și chiar așa a fost. După câteva discuții, Violaine l-a convins pe bătrânul de 75 de ani să îi dea totul.

ADVERTISEMENT

După ce au vorbit pe LinkedIn, cei doi au mutat conversația pe o altă aplicație. Bătrânul nu a vrut ca soția lui să afle de iubita sa din mediul online, așa că și-a luat toate măsurile de siguranță.

Femeia de 37 de ani a avut un plan bine pus la punct și a acționat întocmai. Aceasta i-a garantat bătrânului că se va căsători cu el, însă cu o sigură condiție. Și anume, doar în momentul în care acesta va divorța de soția lui.

ADVERTISEMENT

Bătrânul credul a picat în plasa unei grupări infracționale

Chinezoaica i-a propus bătrânului să îi dea și toți banii săi pentru a pune pe picioare o afacere. Dacă aceasta urma să aibă succes, chinezoaica îi dădea bătrânului toți banii și fugea cu el în lume.

Bătrânul de 75 de ani nu a stat prea mult pe gânduri și a făcut întocmai cum i-a spus femeia de 37 de ani. Din câteva vorbe mieroase, aceasta l-a convins să-i dea toți banii și l-a lăsat sărac.

ADVERTISEMENT

După ce a observat că nu mai are niciun ban în cont, bătrânul s-a panicat. De teamă că l-ar putea părăsi soția, aceasta nu i-a spus nimic și nici nu a apelat la poliție. În schimb, pe fir au intrat cei de la FBI care i-au dat o veste proastă.

Bătrânul a fost victima unei grupări infracționale care căuta ținte vulnerabile în mediul online. Din păcate, păgubitul nu și-a mai putut recupera cei 715.000 de dolari. În schimb, i-a sfătuit pe toți cei de vârsta lui și nu numai să fie foarte atenți și să nu creadă tot ce aud.

ADVERTISEMENT
Tags: