Carousel hot news

Drăgulescu a ratat medalia! Contraperformanţă uriaşă la CM

Gimnastul Marian Drăgulescu s-a clasat, duminică, pe locul patru în finala la sărituri de la Campionatul Mondial de la Montreal, iar România a încheiat participarea fără medalie, după şase...
Autor: Vicentiu Dinescu | 09.10.2017 | 09:01
Drăgulescu a ratat medalia! Contraperformanţă uriaşă la CM

Gimnastul Marian Drăgulescu s-a clasat, duminică, pe locul patru în finala la sărituri de la Campionatul Mondial de la Montreal, iar România a încheiat participarea fără medalie, după şase ani de la ultima contraperformanţă similară, informează news.ro. Drăgulescu a fost notat cu 14.700 la prima săritură şi cu 14.733 la cea de-a doua, iar cu o medie de 14.716 s-a clasat pe locul patru.

Medalia de aur au fost câştigată de japonezul Kenzo Shirai (14.900), urmat de ucraineanul Igor Radivilov (14.899) şi de sud-coreeanul Hansol Kim (14.766). Marian Drăgulescu, cu probleme la glezna stângă, a fost singurul finalist al României la aparate în cadrul Campionatelor Mondiale de la Montreal. El are în palmares zece medalii mondiale, opt  de aur şi două de argint. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 7 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Drăgulescu a fost singurul român calificat în finalele pe aparate

Ioana Crişan s-a clasat pe locul 23 la individual-compus, unde a participat din postura de a doua rezervă în urma accidentării a două gimnaste din lista de 24 calificate, în timp ce Cătălina Ponor a ratat finalele la bârnă şi sol, iar Larisa Iordache nici măcat nu a concurat, ea suferind o ruptură de tendon ahilian înaintea calificărilor.

Delegaţia României încheie fără medalie la un Campionat Mondial după şase ani, ultima dată în această situaţie aflându-se la CM din 2011 de la Tokyo. O performanţă similară a mai avut loc în 1981. Nadia Comăneci este ambasadorul evenimentului şi a înmânat medaliile de aur la individual-compus feminin.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!