Carousel hot news

Super performanţă la gimnastică! Ponor şi Drăgulescu, medalii de aur la Cupa Mondială

Marian Drăgulescu şi Cătălina Ponor continuă parcursul bun în lumea gimnasticii. Cei doi au reuşit să se ridice la înălţime la Cupa Mondială care a avut loc în Ungaria....
Autor: Iuliana Spirache | 11.09.2017 | 09:40
Super performanţă la gimnastică! Ponor şi Drăgulescu, medalii de aur la Cupa Mondială

Marian Drăgulescu şi Cătălina Ponor continuă parcursul bun în lumea gimnasticii. Cei doi au reuşit să se ridice la înălţime la Cupa Mondială care a avut loc în Ungaria.

Cătălina Bonor a cucerit medalia de aur la bârnă, cu nota de 13.933, iar la sol a câştigat medalia de argint, deşi a fost la egalitate cu prima clasată, o gimnastă din Canada, Brooklyn Moors, care a primit nota 13.566.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Marian Drăgulescu şi Cătălina Ponor se pregătesc de Campionatele Mondiale

Marian Drăgulescu a cucerit şi el medalia de aur la sărituri, proba unde are cele mai bune performanţe, cu o medie de 14.783. Acesta a luat şi el un argint, sâmbătă, la sol, acolo unde a fost notat cu 14.200. Marian Drăgulescu şi Cătălina Ponor se pregătesc pentru Campionatele Mondiale, care vor avea loc la Montreal, între 2 şi 9 octombrie.

Nu doar Marian Drăgulescu şi Cătălina Ponor au avut evoluţii bune în Ungaria. Maria Holbură a fost a 4-a la bârnă, Vlad Cotuna, tot pe 4 la paralele, iar Cristian Băţagă a fost al 6-la la sărituri. Mai mult, în prima zi a finalelor, la întrecerea feminină, românca Laura Jurca a fost a 6-a la paralele. De asemenea, Cristian Băţagă a ocupat locul 6 la inele.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!