Fotbal intern

Drăguş, noua “perlă” a lui Hagi: “Vă voi face să vorbiți mai mult despre el”

06.08.2018 | 22:01
Dragus noua perla a lui Hagi Va voi face sa vorbiti mai mult despre el

Drăguş, noua “perlă” a lui Hagi! “Regele” fotbalului românesc s-a lăudat cu un nou jucător după meciul câştigat în faţa celor de la FC Voluntari, scor 2-0, disputat la Ovidiu.

Jucătorul la care se referă Gheorghe Hagi este Denis Drăguş, care are 19 ani, şi a marcat cinci goluri în şapte partide disputate în tricoul Viitorului în acest start de sezon: “Contează cum termini, am controlat jocul şi am câştigat. Am avut ocazii, e o victorie meritată, frumoasă. Cred că e greu să joci pe căldură. Am încredere în colaboratorii mei, ei fac antrenamentele. Oricând pot să las echipa pe mâna lui Cătălin, ştie totul, visează totul.

Drăguş, noua “perlă” a lui Hagi

Am descoperit un jucător și asta e important. Drăguş creşte în fiecare zi. Nu credeam poate juca număr nouă. E un băiat enervant de tânăr și vă voi face să vorbiți mai mult despre el. Nu uitați că am 20 de jucători împrumutați în țară. Să vedeți la anul ce echipă voi avea. Campionatul de abia a început. Noi suntem fericiţi din toate punctele de vedere, Viitorul când joacă cu Dinamo e un derby. Să ajungem să ne trateze Dinamos serios e ceva, e un merit pe care l-am căpătat în aceşti ani. Ei ne respectă şi se mobilizează”, a spus Gheorghe Hagi.

Drăguş, noua perlă a lui Hagi. Gheorghe Hagi, nervos, în timpul unui meci
Drăguş, noua perlă a lui Hagi. “Şeful de la Viitorul Constanţa dă explicaţii

Drăguş, jucătorul lăudat de Gheorghe Hagi, a vorbit la finalul meciului despre reuşitele sale: “Nu mă gândesc, sunt la început, vreau să marchez şi să-mi fac treaba cât mai bine aici. Deja începusem să nu mai câştigăm, să fie primul pas spre multe victorii. Domnul Hagi ne ajută foarte mult, este păcat că nu a putut să fie alături de noi de pe bancă. Nu am apucat să vorbim cu dânsul. Îmi propun să marchez cât mai mult”, a declarat Drăguş.

“Ne ajută experienţa lui”

Hagi a descoperit un nou talent. Ianis Hagi a vorbit şi el la finalul duelului cu Voluntari despre meci şi despre numirea lui Mirel Rădoi la naţionala de tineret a României: “Era important să câştigăm, nu eram într-o pasă atât de bună. Ştiam că e greu pentru că foarte cald afară. Gândul nostru a fost să luăm cele trei puncte şi să marcăm. Am început să câştigăm, sper să o ţinem pe aceeaşi linie. Trebuie să vină victoriile. Ştiam că şi-a dorit, suntem toţi colegi, nu contează cine marchează.

Cine se simte cel mai bine, acela ia mingea şi execută. Mereu am avut meciuri spectaculoase, de multe ori am ieşit învingători cu Dinamo în deplasare. Sperăm să fie la fel, e important pentru noi să ne menţinem. Ne-a venit bine victoria asta. Vine o deplasare grea, dar nu imposibilă. Nu ştiu de oferte, sunt aici, sunt fericită că am câştigat. Am meritat victoria, ne-o doream foarte mult. Îmi doresc să-mi depăşesc performanţele de anult trecut. Cu echipa, obiectivul este să fim în play-off şi după aceea, acolo vom vedea. E un minus faţă de meciurile trecute, ne ajuta experienţa lui. De pe margine se vede altfel meciul, din păcate nu l-am avut astăzi. Ne-a spus ce să facem înainte de meci, iar noi am intrat în teren şi am aplicat ce ne-a spus.

Cred că Rădoi ne va ajuta destul de mult, avem un meci important cu Portugalia, suntem toţi conectaţi iar eu sunt pozitiv”, a declarat Ianis Hagi.