Fotbal intern

DRAMĂ în familia Lupescu! „Sînt dărîmat… Mă pregătesc de…”

Dacă e vineri, e... FANATIK! Nu rata AZI un nou număr din FANATIK, cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK ai 14 pagini cu ponturi care să-ţi bage...
19.02.2016 | 11:31
DRAMA in familia Lupescu Sint darimat Ma pregatesc de
ADVERTISEMENT

Dacă e vineri, e… FANATIK! Nu rata AZI un nou număr din FANATIK, cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK ai 14 pagini cu ponturi care să-ţi bage bani în buzunar! PLUS subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!

Dramă în familia Lupescu! Diagnosticată cu cancer generalizat, o mare sportivă a României se zbate între viaţă şi moarte pe un pat de spital…

ADVERTISEMENT

Cît îl costă pe Gigi Becali revenirea Stelei în Liga Campionilor! Primele promise îl „usucă” dacă echipa ajunge la „masa bogaţilor”! Ce jucător poate lua aceiaşi bani ca antrenorul Reghecampf şi cît ar lua ceilalţi coechipieri.

Înainte şi după puşcărie! După 713 zile de detenţie, MM Stoica găseşte un alt fotbal în Liga 1. Şi o altă lume în jurul acestuia. Evenimentele care au marcat mapamondul cît a fost MM închis!

ADVERTISEMENT

Magicianul transferurilor! Cristi Borcea s-a dovedit unul dintre cei mai abili conducători din fotbalul românesc cînd era vorba să aducă pe cine dorea la Dinamo!

Liga îndrăgostiţilor! „Valentine’s Day” nu putea fi „fentat” tocmai de fotbaliştii de frunte ai ţării, care au „marcat” la capitolul imagine în faţa „jumătăţilor” cu cadouri care de care mai inedite! FANATIK a aflat cîte ceva şi vă oferă „amănunte”!

ADVERTISEMENT

„Fotbalul e un paradis pentru corupţie”! Cine spune asta aflaţi dintr-un interviu incendiar pornit de la dezvăluirile uluitoare făcute de FOTBALL LEAKS despre contractele celor mai mari jucători din lume!

Kempo, actorie şi muzică! Fiul lui Daniel Pancu este ultimul dintr-o listă apreciabilă a copiilor care au ales să stea departe de meseria care le-a adus taţilor gloria!

ADVERTISEMENT

NU POŢI AFLA TOATE ACESTEA DECÎT DIN FANATIK-UL DE AZI!

Cine ne-a ENERVAT săptămîna trecută, din cauza cui nu se poate reedita în România finala Cupei Campionilor Europeni din 1986 la 30 de ani de la „minunea de la Sevilla”, de ce a intrat antrenorul Emil Săndoi în panică, cine îl salvează pe Fane Iovan în Arabia Saudită pentru că nu o „rupe” pe engleză, cine l-a sunat pe Iker Casillas ca să-i propună revenirea la Real Madrid! Toate acestea le afli DOAR dacă citeşti FANATIK-ul de AZI!

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în numărul FANATIK de AZI! Dacă e VINERI, e…  FANATIK!

ADVERTISEMENT