Life

Drama actriței Hazal Turesan, cea care o interpretează pe Beliz în Doctorul minune. A suferit o pierdere grea în familie

Hazal Turesan, actrița care joacă rolul lui Beliz în „Doctorul minune”, a trăit o adevărată dramă în urmă cu ani buni, când începuse să facă primii pași în cinematografie.
16.11.2021 | 19:14
Drama actritei Hazal Turesan cea care o interpreteaza pe Beliz in Doctorul minune A suferit o pierdere grea in familie
Hazal Turesan, dezvăluiri despre drama care a marcat-o. Prin ce a trecut actrița din Doctorul minune. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta în vârstă de 36 de ani a dezvăluit drama prin care a trecut. Artista a suferit o pierdere grea în familie, la scurt timp după ce a aflat că tatăl ei suferă de cancer pulmonar.

Boala nemiloasă i-a secerat viața figurii paterne, lucru care a marcat-o profund pe actrița din serialul „Doctorul minune”, care se bucură de notorietate în Turcia.

ADVERTISEMENT

Hazal Turesan și-a revenit foarte greu după pierderea suferită, dar după luni întregi de frământări și gânduri a reușit să se pună pe picioare.

Hazal Turesan, dezvăluiri despre drama care a marcat-o. Prin ce a trecut actrița din Doctorul minune

Beliz, directoarea spitalului și iubita doctorului Ferman (Onur Tuna), și-a pierdut tatăl chiar în perioada în care cariera sa începea să fie una frumoasă și înfloritoare.

ADVERTISEMENT

„Eram disperată să joc și atunci am avut ocazia să primesc un rol în serialul Dragoste de contraband. Tot în acel moment am aflat de boala tatălui meu. 

Dacă nu am înnebunit în acel moment a fost pentru că acceptasem să joc în serial. Asta m-a ajutat”, a declarat Hazal Turesan, scrie tvmania.ro.

ADVERTISEMENT

Actrița în vârstă de 36 de ani a găsit puterea de a merge mai departe și de a-și urma visul, precizând că este recunoscătoare pentru toate lucrurile care i se întâmplă.

Hazal Turesan, recunoscătoare pentru fiecare lucru din viață

În fiecare zi Hazal Turesan încearcă să fie o variantă mai bună decât cea din ziua precedentă și se bucură de foarte multă susținere din partea prietenilor.

ADVERTISEMENT

„Sunt o persoană care este foarte recunoscătoare pentru ceea ce am, după ce mi-a pierdut tatăl. Încerc să nu cad sub standardele mele actuale. Pot să protejez asta? Este minunat.

Prietenii mei sunt cu mine? Foarte bine. Pot contacta o persoană cu un apel telefonic în cel mai rău caz ori de câte ori am un moment fericit sau când am probleme? Da.

Sunt atât de multe lucruri în viața mea încât primesc răspunsul afirmativ. Așa că pot spune că viața mea este foarte bună”, a mai spus actrița din serialul „Doctorul minune”, conform kanald.ro.

ADVERTISEMENT