Life

Drama Alexandrei Diaconescu! Fosta concurentă de la Insula Iubirii a pierdut sarcina. Ar fi devenit mamă pentru prima dată

25.05.2020 | 17:38
Drama Alexandrei Diaconescu Fosta concurenta de la Insula Iubirii a pierdut sarcina Ar fi devenit mama pentru prima data
ADVERTISEMENT

După despărțirea de Aurel, bărbatul alături de care a participat în urmă cu doi ani la Insula Iubirii, controversatul reality show al Antenei 1, Alexandra Diaconescu și-a regăsit fericirea în brațele lui Mădălin.

Cei doi se cunoșteau încă din copilărie, însă abia acum au realizat că sunt făcuți unul pentru celălalt. La scurt timp, a venit și vestea mult așteptată: tânăra era însărcinată cu primul lor copil și părea că nimic nu le-ar mai fi putut umbri fericirea.

ADVERTISEMENT

Alexandra Diaconescu a pierdut sarcina. Urma să devină mamă pentru prima dată

Din păcate, soarta avea să fie crudă cu Alexandra și actualul său partener, întrucât frumoasa șatenă a pierdut sarcina și șansa de a aduce pe lume primul copil. Asta deși totul decurgea normal, iar cei doi așteptau cu nerăbdare să întâmpine noul membru al familiei.

Fosta concurentă de la Insula Iubirii a decis să țină secret acest episod nefericit din viața sa, în speranța că astfel va reuși să treacă mai repede peste. În ciuda loviturii crunte pe care a primit-o, și-a reluat activitățile și nu are de gând să renunțe la visul de a deveni mamă. Îl are alături și pe Mădălin, care a cerut-o în căsătorie și i-a promis că va face tot ce îi stă în putință să o vadă fericită.

ADVERTISEMENT

După despărțirea de Aurel, și-a regăsit fericirea în brațele bărbatului care i-a fost prieten încă din copilărie

M-a cerut după 6 luni de relație, ne cunoașteam de 11 ani, din copilărie. Mama zice că m-a iubit dintotdeauna, eu nu știu ce să cred. Nu știam să fac alegerile potrivite. Eu i-am zis că în elicopter sau în parașută, dar a fost acasă.

A fost cea mai bună decizie. Noi vorbiserăm deja să ajungem acasă cam la aceeași oră, să mâncăm îmăreună. El m-a întrebat și ce vreau să mănânc.

ADVERTISEMENT

Am scăpat cheia din mână când am văzut ce scrie pe jos, dar nu mă așteptam la un inel, ne mutaserăm de o săptămână.

S-a pus în genunchi, îmbrăcat la cămașă…Nu am zis nici da nici nu, am zis doar: nu cred! Apoi am zis da, îmi venea să țip. Merită tot ce e mai bun. Noi am mai avut mici încercări când eram copii, dar acum am considerat că merită o șansă 100% reală.

ADVERTISEMENT

E ultima alegere, așa sper! Nu am plâns, dar eram șocată! Îl vedeam pe el foarte transpirat, se lipise cămașa de el, el avea lacrimi în ochi și tremura tot. Îi bătea inima super tare”, a dezvăluit Alexandra Diaconescu.

ADVERTISEMENT