Life

Drama care l-a marcat pe Andi Moisescu. Ce a făcut tatăl juratului de la Românii au Talent: “Te obişnuieşti cu ideea”

Drama care l-a marcat pe Andi Moisescu a fost plecarea tatălui său. Bărbatul și-a părăsit familia atunci când juratul de la Românii au talent avea o vârstă fragedă.
25.03.2022 | 09:36
Drama care la marcat pe Andi Moisescu Ce a facut tatal juratului de la Romanii au Talent Te obisnuiesti cu ideea
Drama care l-a marcat pe Andi Moisescu . Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andi Moisescu (49 de ani) a vorbit, cu ceva timp în urmă, despre drama care l-a marcat în copilărie, după ce tatăl său a plecat. Acesta a părăsit familia după nașterea lui Tudor, fratele juratului de la Românii au talent.

Drama care l-a marcat pe Andi Moisescu în copilărie

Este unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune din România, dar asta nu înseamnă că a avut o viață ușoară. Au existat și momente dificile pentru Andi Moisescu de-a lungul timpului.

ADVERTISEMENT

Plecarea tatălui său a fost foarte greu de suportat de familia lui Andi Moisescu. Realizatorul emisiunii Apropo TV a vorbit despre acest subiect în urmă cu nouă ani, în cadrul unui interviu.

Juratul de la Pro TV a încercat să ia legătura cu tatăl lui atunci când era mai tânăr, dar nu a reușit. Părintele său nu a dat niciun semn de când și-a părăsit familia. Chiar dacă a fost un moment dureros pentru Andi Moisescu, a ajuns să se obișnuiască cu ideea.

ADVERTISEMENT

„Orice copil resimte lipsa unui părinte. (…) E o situaţie tristă, din păcate, nu vreau să judec pe nimeni, fiecare face cum îl taie capul.

Nici nu am avut cum să ţin legătura cu el. Din momentul în care a plecat nu a mai dat niciun semn. Când eram mai tânăr am încercat să dau de el, nu am reuşit, sub nicio formă. Ca să ţi-o zic p-aia dreaptă, am pierdut şi noţiunea de tată.

ADVERTISEMENT

Poate că într-un fel e o eliberare pentru noi, nu te mai gândeşti, pentru că dacă o faci o să suferi. Te obişnuieşti cu ideea.”, a declarat Andi Moisescu pentru Adevărul, în 2013.

„La un moment dat o să-i ierți plecarea și o să-l uiți de tot”

Soțul Oliviei Steer a mai spus că plecarea tatălui l-a motivat să fie el însuși un părinte bun pentru copiii săi. Singura soluție a fost să-l ierte pentru că a plecat de lângă familie, iar cu timpul să-l „uite”.

ADVERTISEMENT

„La un moment dat o să-i ierţi plecarea şi o să-l uiţi de tot. E singura soluţie. Pe mine, dacă vrei, m-a motivat să privesc cu mult mai multă seriozitate rolul meu de tată pentru copiii mei. Să fiu ceea ce el n-a putut să fie.

Din punctul ăsta de vedere, cred că este un mare câştig atât pentru mine, cât şi copiii mei. Nu judec oamenii, mi se pare că fiecare om poate să facă ce vrea el cu viaţa lui.

Sigur, asta înseamnă că are dreptul să nu-şi asume nişte responsabilităţi pe care ar fi trebuit.”, adăugat juratul de la Românii au talent.

Deși Andi Moisescu nu mai știe nimic de tatăl său, un cunoscut de-al acestuia a declarat, cu mult timp în urmă, că l-a cunoscut pe acesta înainte de anul 2000, atunci când lucra la o televiziune.

„Pe vremea aceea, lucra la televiziunea Super Nova, la o emisiune cultural religioasă. Era foarte trist că fiul sau refuză să discute cu el. De atunci, nu mai știu nimic de el!”, a declarat o sursă pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT