Life

Calvarul Andreei Bălan pe care trebuie să-l trăiască zilnic! De asta îi este cel mai frică în viață

18.11.2020 | 10:56
Calvarul Andreei Balan pe care trebuie sal traiasca zilnic De asta ii este cel mai frica in viata
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan poartă în suflet o dramă de nedescris, motiv pentru care fiecare zi este una cu stres, cu gânduri despre o viață singură și nefericită. FANATIK a aflat ce o macină pe artistă cel mai mult și cu ce probleme se confruntă.

Jurata de la Te cunosc de undeva a trăit în 35 de ani câți alții într-o viață. Andreea Bălan a fost înșelată, părăsită, la un pas să moară la nașterea celui de-al doilea copil, iar medicii, ulterior i-au dat vestea că nu mai poate face copii, iar de curând a fost dusă de urgență la spital, după ce a suferit un abces abdominal.

ADVERTISEMENT

De ce nu își asumă Andreea Bălan relația cu Tiberiu Argint?

Andreea Bălan a trăit o dramă după ce medicii i-au spus că nu va mai putea face copii, lucru pe care l-au făcut pentru a-i salva viața. De atunci, artista s-a schimbat complet și s-a orientat, de-a lungul timpului, și către alte metode de a mai avea copii, în contextul în care ea nu mai poate fi mamă purtătoare.

„Una e să spui da, ne oprim la doi copii, că aşa vrem noi şi alta e să nu mai ai opţiune. Normal că te deranjează acest lucru. Dacă peste cinci-şase ani mi-aş fi dorit din nou să mai am un copil. Nu mai există această posibilitate sub nicio formă. Poate doar să adopt sau să apelez la o mamă surogat”, a declarat, la un moment dat, Andreea Bălan.

ADVERTISEMENT

Apariția lui Tiberiu Argint în viața ei i-a schimbat perspectiva, deși după despărțirea de George Burcea nu se mai gândea să găsească atât de repede pe cineva care să o completeze, cu atât mai puțin să-și dorească un alt copil. Ei bine, FANATIK a aflat că perspectiva artistei s-a schimbat asupra acestui aspect, însă teama cea mai mare a vedetei este ca bărbatul de lângă ea să nu aibă o reacție neașteptată.

„Ea nu și-a asumat public relația cu Tiberiu pentru că a vrut să-l cunoască mai bine, să fie sigură că el este ce trebuie, având în vedere situația ei. Ea nu mai poate face copii, iar iubitul ei trebuia să știe asta.

ADVERTISEMENT

La vârsta ei, când îți faci o relație, nu îți faci ca să fie, te gândești pe termen lung, nu? Ideea e că poate și el își dorește copii, pentru că e tânăr, totuși, iar Andreea nu poate avea copii. Asta era frica ei cea mai mare, să fie respinsă din acest motiv. Poate vor găsi o soluție. Tiberiu chiar ține la Andreea și a ajutat-o să își învingă această frică”, au declarat surse apropiate cântăreței pentru FANATIK.

Se gândește să facă un copil cu o mamă surogat?

Dacă relația dintre Andreea și Tiberiu avansează, singura posibilitate ca cei doi să aibă un copil este de a înfia, ori de a apela la o mamă surogat în Statele Unite, deoarece în România nu este posibilă această procedură. Cântăreața și-a exprimat de mai multe ori nemulțumirea cu privire la acest aspect.

ADVERTISEMENT

„Discutând cu tot felul de medici şi spunând că mă deranjează că nu mai pot face copii, am avut o discuţie interesantă cu o doctoriţă foarte drăguţă, care mi-a explicat că a apelat la o mamă surogat, dar a fost mai complicat, la modul că sora mamei respective a născut copilul şi pentru că în România nu e legală procedura a fost necesar procesul de adopţie. Astfel, în acte copilul este adoptat şi mie personal mi se pare o tâmpenie.

Mi se pare că trebuie să existe această opţiune pentru că există multe femei în situaţia mea care nu mai pot face copii. Eu am o prietenă care încearcă de ani de zile să râmână însărcinată in vitro şi nu reuşeşte. E păcat, de ce să nu oferi această şansă?

Sunt multe femei care, pentru bani, vor să poarte copilul altei femei. Poate ele au nevoie de acei bani și, în felul ăsta, pot ajuta şi alte femei care nu pot face copii. Mi se pare o prostie că statul român nu permite lucrul ăsta”, a mai spus Andreea Bălan, indignată.

Este în plin divorț cu George Burcea

Artista și actorul au două fetițe care au rezultat din cei 5 ani de relație, dintre care unul de mariaj. În septembrie 2020 ar fi trebuit să sărbătorească primul an de căsnicie, însă cei doi erau deja ancorați în relații diferite: Andreea Bălan cu Tiberiu Argint, iar George Burcea cu Viviana Sposub.

ADVERTISEMENT