Dramă în Anglia! Un fost fotbalist al lui Manchester City, ucis de poliţişti

Răzvan Scarlat   
in STIRI INTERNATIONALE
15/08/2016, 14:36
Dramă în Anglia! Un fost fotbalist al lui Manchester City, ucis de poliţişti GALERIE FOTO

Dalian Atkinson (48 de ani), fost fotbalist la Manchester City, a decedat după ce a fost electrocutat de Poliţie, luni, în oraşul Telford, din Anglia.

Conform Mirror, oamenii legii din West Midlands au fost chemaţi, în jurul orei locale 01:30, nu se ştie din ce cauză, şi l-au împuşcat pe Atkinson cu un pistol cu impulsuri electrice.

Fostul fotbalist a primit îngrijiri medicale timp de o oră şi jumătate, însă fără succes. Decesul său a fost consemnat la ora locală 03:00.

În perioada 1985 – 2001, Dalian Atkinson a evoluat pentru Ipswich Town, Sheffield Wednesday, Real Sociedad, Aston Villa, Fenerbahce, Metz, Manchester City, Al-Ittihad, Daejeon Citizen şi Jeonbuk.

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×