Life

Drama ascunsă a lui Dan Bordeianu. Cum arată Oana, sora lui. A învins cancerul, deși medicii i-au dat două luni de trăit

30.04.2021 | 08:12
Drama ascunsa a lui Dan Bordeianu Cum arata Oana sora lui A invins cancerul desi medicii iau dat doua luni de trait
Drama ascunsă a lui Dan Bordeianu. Cum arată Oana, sora lui. A învins cancerul, deși medicii i-au dat două luni de trăit. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Dan Bordeianu este unul dintre cei mai cunoscuți actori, dar puțină lume știe cine este și cum arată sora sa, Oana, care a trecut printr-o dramă cumplită. Femeia a fost diagnosticată cu cancer, la vârsta de 34 de ani, medicii dându-i numai două luni de trăit. 

Artistul nu a vorbit niciodată despre momente neplăcute prin care a trecut sora sa mai mare. Oana Sorescu a aflat că are o boală nemiloasă în urmă cu mai bine de 13 ani, acela fiind momentul în care și-a dat seama că trebuie să lupte pentru copiii ei.

ADVERTISEMENT

Oana Sorescu s-a mobilizat și a făcut totul pentru a fi bine. Sora lui Dan Bordeianu nu s-a gândit nicio secundă să-și lase copiii fără mamă, ajutorul venind în urma unui tratament naturist, dar și mulțumită unui medic român care la vremea respectivă lucra în străinătate.

Dan Bordeianu, dramă cumplită. Sora actorului, Oana, a suferit de cancer

„Nu mi-am imaginat că o să ajung aici. În urmă cu 13 ani mi s-a pus un diagnostic foarte grav. Mi s-au mai dat două luni de trăit, iar biopsia confirma această variantă. Oricine primește o astfel de veste o privește ca pe o tragedie, e un șoc.

ADVERTISEMENT

Dar copiii mei erau mici. Aveau 7 și 9 ani și am fost convinsă că nu vreau să-i las fără mamă. Atunci te mobilizezi și cauți soluții. Dumnezeu mi-a scos în care oameni frumoși, care mi-au propus medicina alternativă.

Practic, să înțelegi cauza acelei boli pe care o ai. De cele mai multe ori, cauza este psihoemoțională. Am beneficiat de un curs care a durat toată noaptea la un medic român care locuia în străinătate.

ADVERTISEMENT

Eu îmi făcusem această boală și trebuia să ies de aici”, a mărturisit Oana Sorescu în urmă cu ceva vreme într-o emisiune TV, scrie spynews.ro.

Sora mai mare a lui Dan Bordeianu a reușit să învingă boala nemiloasă cu ajutorul unor tehnici de eliberare emoțională. În cele din urmă femeia a realizat și ce drum vrea să urmeze în profesie. Așa a ajuns să fie trainer de consiliere personală pentru care se confruntă cu o situație similară ca a sa.

ADVERTISEMENT

În prezent, sora actorului este singura persoană din România care predă cursuri de psihologie combinate cu acupunctură pentru a-i ajuta și pe ceilalți să iasă din impas și să meargă direct spre reușită. Oana Sorescu susține că înainte de a trata trebuie să știi foarte bine care este cauza problemei.

„Când stai și te gândești că trăiești dezamăgiri, frustrări și ești trist, atunci toate acestea vor avea un efect asupra corpului tău fizic și trebuie să te trezești. Drumul ăsta m-a făcut să fiu trainer de consiliere personală. Sunt cursuri de psihologie combinate cu acupunctură chineză.

Această tehnică te duce de la efect la cauză. O durere nu este o simplă durere. Ai nevoie să ajungi la cauză, nu doar să iei o pastilă. Eu nu vindec pe nimeni, ci îi ajut să se vindece singuri. Îi țin de mână să meargă singuri pe drumul ăsta”, a mai spus sora actorului.

ADVERTISEMENT
Tags: